Diablo 3 İçin 1.0.4 Yaması Yayınlandı

Diablo 3 için Paragon level dahil olmak üzere pek çok özelliği aktif hale getiren 1.0.4 yaması Blizzard tarafından yayınlandı.

Diablo 3 İçin 1.0.4 Yaması Yayınlandı

Geçtiğimiz haftalarda Blizzard Battle.net’i yeni gelecek olan 1.0.4 yaması ile ilgili bilgilerle sürekli güncelliyordu. Yama en sonunda görücüye çıktı ve beraberinde getirdiği Paragon level sistemi ile level 60 olan oyunculara 100 level daha atlama imkanı sunuyor.

Her ne kadar yama içerisinde yüzlerce farklı değişiklik olsa da en çok dikkat çekenlerden bahsetmek istiyorum.

Yeni Bir Sistem: Paragon 

Artık level 60 olduktan sonra öldürdüğünüz yaratıklar Paragon levels adlı yeni tip levelları atlamanızı sağlayacak. Toplamda 100 adet olan bu Paragon levelların her biri sizi %3 Magic ve %3 Gold bulma bonusu ile ödüllendirecek.

Ayrıca normal level atlamada olduğu gibi Strength, Dexterity, Intelligence, ve Vitality de Paragon levellarla birlikte artış göstermeye devam edecek.

Her 10 Paragon level atladığınızda karakterinizin resminin çevresinde bir adet çerçeve eklenecek ve bu diğer oyunculara bulunduğunuz konumu gösterecek. Ayrıca diğer levellarda olduğu gibi Paragon levellar da diğerleri tarafından açıkça görülebilecek.

Diablo 3 1.0.4 Yamasında Gelen Silah Özellikleri
OYUN

Diablo 3 1.0.4 Yamasında Gelen Silah Özellikleri

Diablo 3 milyonlarca oyuncu tarafından aralıksız olarak oynanıyor ve oyuncularını memnun etmek isteyen Blizzard Entertainment sürekli yeni yamalarla oyuna yenilikler getirmeye çalışıyor.

Legendary Silahlar

Artık Legendary yani efsanevi statüsüne sahip olan silahlar oyunculara çok daha fazla özellik ve ekstra DPS sunacak. Böylece hem Paragon level sistemi ile güçleri artan oyuncular Legendary silahlarını da kullanarak çok daha epik karakterler haline gelebilecekler hem de pek çok oyuncunun yakındığı oyunun Inferno zorluk seviyesindeki efsanevi zorluğu biraz olsun rahatlayacak.

Yamayı indirmek için aşağıdaki bağlantımızı kullanabilirsiniz:

YORUMLAR