Diablo 4 Kapalı Beta Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Blizzard, Diablo 4 kapalı beta testlerinin başlayacağı tarihi duyurdu. Detaylar haber içeriğinde sizleri bekliyor!

Oyunun hayranları ve sıkı takipçileri tarafından merakla beklenen Diablo 4 için tarihler belli oldu. Blizzard, oyunun kapalı ve açık beta sürümü için tarih açıklamasını yaptı. Oyuncular, gün saymaya başladı.

Diablo 4 İçin Kesin Tarih Belli Oldu

Blizzard, oyunun kapalı beta testinin tarihi konusunda açıklama yaptı. Kasım 2022 tarihi oyunun kapalı beta sürümü için kesinleşirken, açık beta için 2023 yılının da tarihi oyunculara duyurulmuş oldu. Diablo 4, destansı fantastik aksiyon RPG serisinin son ve devam niteliği taşıyan oyunu olarak geliyor.

Geçtiğimiz sene Overwatch 2 ile birlikte çıkışı ertelenen oyunun çıkışı için gün saymaya başlandı. 2023 yılında piyasaya sürülmesi beklenen oyun, hayranlar tarafından merakla bekleniyor. Oyun hakkında daha fazla bilgi sunarak heyecanı yükselten Blizzard, Diablo 4 alfa sürümü için bu yılın başında seçilen birkaç kişi tarafından oynanabilir olmuştu.

Oyun geliştirme sürecinin hızlanması ve ilerleme kaydedilmesi ile testlerin bir sonraki aşaması da hazır hale geldi. Resmi web sitesindeki blog yazısına göre Diablo 4'ün kapalı betası Kasım 2022'de başlayacak. Bu sürümde hikaye özelinde bir spoiler ihtimali bulunmuyor.

Kapalı beta sürümünün Diablo 3 ve Diablo 2: Resurrect'te uzun zaman geçirenler için geçerli olacağını da söylemeden geçmeyelim. Yani, oyuna dair geçmişiniz ve bağlılığınız yeterli görülürse beta testine katılabilme ihtimaliniz bulunacak. 

Oyunun yeni gelecek olan sürümünü test ederek bir önceki hikayelerle uyuşup uyuşmadığını görmek için kriterleri karşılayan oyuncular Battle.net üzerinden başvuru yapabilecek. Sitede ''Haberler ve Özel Teklifler'' bölümünü aktifleştirmek bunun için yeterli oluyor.

Kapalı betayı deneme garantisi olmasa da 2023'te açık beta sürümü oyunseverlerle buluşacak. Şirket içinden gelen sızıntılar sebebiyle açık beta sürümünün tarihlerinin de kısa süre sonra açıklanması bekleniyor. 

Diablo 4 Açık Beta Sürümü Hangi Cihazlarda Oynanabilecek

  • PC
  • PS4
  • PS5 
  • Xbox One
  • Xbox Series X/S

Yeni gelen haberlere göre Xbox konsollarında diskli oyunlar çevrimdışı oynanabilecek. Bu haberimize de göz atabilirsiniz!

Diablo Sayesinde Tanıştılar, Diablo Temalı Düğün Yaptılar
OYUN

Diablo Sayesinde Tanıştılar, Diablo Temalı Düğün Yaptılar

Online olarak oynanan oyunlar günümüzde büyük ilgi görüyorlar. Ayrıca bu oyunlar yeni arkadaşlar edinmenize ve sizinle aynı ilgi alanlarına sahip insanlardan oluşan bir sosyal çevre oluşturmanıza da yardımcı olabiliyor.

Oyun Severlere Farklı Türlerden Eşsiz PC Oyun Önerisi
OYUN

Oyun Severlere Farklı Türlerden Eşsiz PC Oyun Önerisi

Malum yaz aylarına giriş yapıyoruz ve okullar kapanmak üzere. Yaz tatiline giriş yaptığımız şu günlerde ne oynayabilirim diye düşünüyorsanız bu kapsamlı içeriğimizde siz de kendinize uygun oyunu bulabileceksiniz.

YORUMLAR