D.I.C.E. Ödülleri 2021 Kazananları Açıklandı

D.I.C.E. Ödülleri 2021 kazananları duyuruldu. Peki, Etkileşimli Sanatlar ve Bilimler Akademisi'nin düzenlediği ödül töreninde hangi video oyunları ödül kazandı?

Anıl Özünaldım -

D.I.C.E. Ödülleri 2021 kazananları belli oldu. Etkileşimli Sanatlar ve Bilimler Akademisi tarafından hazırlanan ödül töreninde bu yıl HADES isimli yapım büyük bir başarının altına imza attı. Konuya ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde.

D.I.C.E. Ödülleri 2021 Kazananları Listesi

Etkileşimli Sanatlar ve Bilimler Akademisi tarafından hazırlanan D.I.C.E Ödülleri'nin sonuçları açıklandı. Aktarılan bilgilere göre "Yılın Oyunu" ödülünün sahibi Hades oldu. Bu kategoride Animal Crossing: New Horizons, Final Fantasy 7 Remake, Ghost of Tsushima ve The Last of Us 2 isimli yapımlar da yer alıyordu. Hades, bu yapımların arasından sıyrılarak ödülü kazanmayı başardı.

Supergiant Games tarafından geliştirilen video oyunu "Yılın Aksiyon Oyunu", "Oyun Tasarımında Üstün Başarı", "Bağımsız Bir Oyun İçin Üstün Başarı", "Oyun Yönetimi Konusunda Üstün Başarı" ödüllerine de layık görüldü. Ghost of Tsushima da birçok ödülün sahibi oldu.

Oyun

Xbox'taki Oynaması Ücretsiz Oyunlar İçin Kritik Karar!

Benzer İçerikler

YORUMLAR