Dragon Age 3: Inquisition Duyuruldu

Son dönemin milyonlar satan RPG serisi Dragon Age'in üçüncüsü geliyor. Oyunun duyuran yapımcı firma Bioware, Dragon Age 3 üzerinde yaklaşık 2 yıldır çalıştığını belirtti. Resmi duyuruda oyun hakkındaki ilk detaylar paylaşıldı.

Dragon Age 3: Inquisition Duyuruldu

Son dönemin milyonlar satan RPG serisi Dragon Age'in üçüncüsü geliyor. Oyunun duyuran yapımcı firma Bioware, Dragon Age 3 üzerinde yaklaşık 2 yıldır çalıştığını belirtti.

Resmi duyuruda oyun hakkındaki ilk detaylar paylaşıldı.

"Bioware'in efsanevi hikaye anlatımı ile derin RPG oynanışını yepyeni bir RPG'de EA'in grafik motoru Frostbite 2 teknolojisiyle birleştirilerek hazırlanıyor."

Bioware'den Aaryn Flynn oyun hakkındaki açıklamasında:

"Oyuncularımızdan önceki oyunlarla ilgili geri dönüşler alıyoruz ve iletişim halindeyiz."

"Dragon Age 3: Inquisition ile beraber oyunculara istediklerini veriyoruz; seçimlerinizin önemli olacağı harika bir hikaye, keşfedilmeye hazır geniş bir dünya, derin özelleştirme ve savaş seçeneklerine sahip olacak bir oyun veriyoruz"

"Bunların yanında biliyoruz ki gerçekçi bir bakış için yeni bir teknolojiye ihtiyacımız var. Bunun için de Frostbite 2 motorunu Dragon Age 3'te kullanmak adına DICE ile çalışıyoruz." dedi.

Not: Frostbite motoru ilk olarak Battlefield 3'te kullanılmıştı.

Dragon Age 3, Orlais imparatorluğunda geçecek bir maceraya bizleri bırakacak, üstelik ister tek başımıza istersek de co-op olarak oynayabileceğiz.

YORUMLAR