Dropbox Carousel'in iPad ve Web Versiyonları Çıktı

Dropbox'ın çıkarmış olduğu fotoğraf ve video organize etme uygulaması Carousel'in yeni iPad ve Web versiyonları çıktı. Android ve iOS kullanıcıları uygulamayı ücretsiz olarak indirebilir.

Dropbox Carousel'in iPad ve Web Versiyonları Çıktı

Popüler bulut depolama servisi Dropbox'ın geçtiğimiz aylarda çıkardığı fotoğraf organizasyon uygulaması Carousel'in iPad ve Web versiyonları çıktı. Sadece Android ve iOS akıllı telefon versiyonları bulunan uygulamanın beklenilen kullanım oranlarına ulaşmadığını biliyoruz fakat oldukça yararlı ve başarılı bir servis olduğu için ilerleyen süreçte artma potansiyeli yüksek.

Carousel genel anlamda tüm fotoğraf ve videolarınızı tek bir yerde tutarak organize etmenizi ve aynı zamanda görüntülemenizi sağlayan güzel bir uygulama. Muhteşem bir arayüze sahip olan servis sayesinde hem tüm fotoğraf ve videolarınıza tek bir yerden ulaşabiliyorsunuz, hem de bunları Dropbox hesabınızda sakladığınız için cihazınızın dahili depolama alanını gereksiz doldurmamış oluyorsunuz.

Fotoğraf ile video görüntüleme ve paylaşma işlemlerini kolaylaştıran Carousel'i artık iPad sahipleri kullanabilecek olduğu gibi tarayıcılarınız üzerinden de kullanabileceksiniz. Eğer mobil cihazlarınız ile çok fazla fotoğraf ve video çekiyorsanız ve tüm bunları tek bir yerde düzenli tutmak istiyorsanız Carousel'i deneyebilirsiniz. Servisten yararlanabilmek için Dropbox hesabı oluşturmanız yeterli. Dropbox hesabı oluşturduğunuzda size verilen 2 GB'lık ücretsiz alanı dilediğiniz gibi kullanabilir yetmeyeceğini düşünüyorsanız arkadaşlarınıza Dropbox'ı önererek her gelen arkadaşınız için ekstra ücretsiz depolama alanı kazanabilirsiniz. Bunun dışında daha profesyonel ve sık kullanımlar için uygun fiyatlar ile sunulan üyelikleri alarak aylık ödeme karşılığında çok daha fazla depolama alanına sahip olabiliyorsunuz.

Android tabletler için de versiyonu kısa süre içerisinde çıkacak olan Carousel'i aşağıdaki indirme bağlantılarına tıklayarak hemen ücretsiz indirebilirsiniz.

Dünyanın İlk Akıllı Bardağı: Vessyl

YORUMLAR