Duke Nukem Efsanesi iOS Cihazlarda!

Duke Nukem: Manhattan Project iOS için çıkış yaptı!

Duke Nukem Efsanesi iOS Cihazlarda!

Bilgisayar oyunu denilince akla gelen ilk kahramanlardan olan Duke Nukem efsanesinin Duke Nukem: Manhattan Project adlı oyunu iOS cihazlara uyarlanarak yayınlandı. İlk Duke Nukem oyununun yayınlandığı 1992 tarihinden 10 sene sonra oyunun 10. yıl dönümünü kutlamak adına çıkartılan Duke Nukem: Manhattan Project ilk iki oyundaki 2 boyutlu yapıyı ve 3. oyunda büyük çığır açan 3 boyutlu yapıyı birleştiren bir oyundu. Oyun bolca aksiyona yer verirken Duke Nukem oyunlarının vazgeçilmez öğesi olan mizah da oyuna bolca serpiştirilmişti. 

İlk oyunun çıkışından sonra aradan tam 20 yıl geçti ve oyunun 20. yılını kutlamak adına Spawn Studios Duke Nukem: Manhattan Project'i bir iOS oyunu olarak yeniden yayınladı. Artık Duke efsanesini mobil cihazlarımızda yaşatabiliyoruz ve oyunun sunduğu eğlenceyi ve heyecanı doya doya yaşayabiliyoruz.

Duke Nukem: Manhattan Project'de Duke, New York şehri sakinlerini mutantlara dönüştürerek insanlığı yok etmeye çalışan Mech Morphix'e karşı koyarak yine dünyayı kurtarmaya çalışıyor. Duke için bu iş sıradan bir uğraşı olsada oyun severler için güzel bir eğlence kaynağı olmakta.

Eğer Duke Nukem: Manhattan Project'i oynamak isterseniz oyuna bu bağlantıdan erişebilirsiniz:

Asphalt 8: Airborne Yeni Arabalarla Zenginleştirildi

YORUMLAR