Dünya Windows 10 Teknik Önizleme Sürümü ile İlgili Ne Düşünüyor?

Windows 10 Teknik Önizleme sürümü yaklaşık 2 milyon kişi tarafından indirildi ve eleştiriler gelmeye başladı.

Dünya Windows 10 Teknik Önizleme Sürümü ile İlgili Ne Düşünüyor?

Microsoft'un çok konuşulan yeniliklerle dolu Windows 10 önizleme sürümü yaklaşık 2 milyon kişi tarafından indirildi, bilgisayarlara kuruldu ve eleştiriler de gelmeye başladı. Gelen eleştiriler ise oldukça umut verici görünüyor.

Windows'un daha önceki sürümlerine nazaran kullanıcıları daha büyük beklentiler için sokan Windows 10 hakkında görüşler yayınlanmaya başladı.  Teknik önizleme 9926, forumlarda ve teknoloji haber sitelerinde çıkan haberlerle beklentileri ne kadar karşıladı, kullanıcılar tarafından tartışılıyor. 

Yaklaşık 2,5 milyon kere indirilen teknik önizleme 9926 hakkında gelen eleştiriler hiç de kötü değil. Windows 8 ve 8,1 sürümünden sonra Microsoft'un eli yüzü düzgün bir ürünü kullanıcılarla buluşturduğu ortak kanısı daha hakim görünüyor. Ocak ayında bilgisayarlara kurulmaya başlayan teknik sürüm 9926, şimdiye kadar olumsuz çok eleştiri almadı.

Minimal tasarımı oldukça beğenilen Windows 10'un 'Başlat' düğmesinin geri dönüşüyle beraber çok tercih edilir bir işletim sistemi olacağı zaten konuşuluyordu. Kullanıcılar da yeniden düzenlenmiş ve kişiselleştirilebilen bu menüden oldukça memnun kalmışa benziyorlar.  Teknik sürümün hala bazı eksikleri ve takıldığı noktaları olsa da bir deneme sürümü için oldukça tatmin edici olduğu da gelen eleştiriler arasında. 

Pencereler arası dolaşımın son derece kolay olması, pencere menülerinin daha faydalı ögelerle donatılmış olması da kullanıcılardan artı puan almış. Alt+Tab kısa yolunun daha geliştirilmiş olması, farklı masa üstü yaratma seçenekleri ve elbette Cortana son derece kullanışlı bulunmuş ve hayal kırıklığı yaratmamış gibi.

Kullanıcılar Windows 10'un son derece kolay ve kullanıcı dostu bir masa üstü deneyimi sunduğunda da hem fikir görünüyorlar. Bir süre kendini güncelleyecek olan sürümün, zaman içinde çapraz platformlarda da denecek olması kullanıcılar arasında heyecanla beklenen bir durum yaratmış. 

Windows 10 Teknik Önizleme Nasıl İndirilir?

Windows 10 Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey

Windows 10'u Hızlı ve Zahmetsizce Kurun

Windows 10 Klavye Kısayolları

Windows 10 Teknik Önizleme Güncellemeleri Nasıl Kaldırılır?

YORUMLAR