Dünyaca Ünlü Markadan İndirimli Sıfır Otomobil Vadedildi: Milyonlarca Lira Dolandırıldılar!

İstanbul'da dünyaca ünlü bir otomobil markasının bayisinde çalışan kişi birçok kişiyi milyonlarca lira dolandırdı. Peki son durum ne? İşte detaylar!

Hasan Okçu -

İstanbul'da yaşanan indirimli sıfır otomobil dolandırıcılığı gündeme bomba gibi düştü. Uygun fiyata sıfır otomobil almak isteyen kişileri milyonlarca dolar dolandıran kadın, adeta akıllara durgunluk verdi.

Ünlü bir otomobil markasının bir bayisinde çalışan kadın, iddia edilene göre birçok kişiyi personel indirimi olduğu bahanesiyle indirimli sıfır otomobil alabileceğini söyledi. Kartal'daki bir otomotiv markasının bayisinde çalışan kadının hasar danışmanı olduğu söyleniyor.

Yakın çevresini bile dolandıran kişi arkadaşlarına "Ben kendi indirimimi kulanacağım" diyerek birçok lişiden 800 bin lira para aldı. İşi profesyonelleştirerek indirim yapılacağına dair bir belge hazırlayıp bayinin de kaşesini atmış.

20 Yıllık Arkadaşını Bile Dolandırmış

Ucuz sıfır otomobil satın alacağını düşünün mağdurlar Show Haber'e konuştu. Mağdurların açıklamaları şu şekilde:

Otomobil

Sıfır Araba Fiyatları - Nisan 2024

Ödeme yaptıktan sonra kandırıldıklarını anlayan kişiler otomobil bayisini aradı ve bayi sahibi de bu durum karşısında 5 yıllık çalışanını işten çıkararak şikayetçi oldu. Birçok kişiyi kandıran dolandırıcı, milyonlarca liralık vurgun iddiasıyla yakalanıp tutuklandı.

Mağdurlar da ödedikleri paralarını geri almak ve kadının da cezasını çekmesini istiyor.

Benzer İçerikler

YORUMLAR