Dünyanın En İyi PC'si Playstation 4

Epic Games'ten Mark Rein, Playstation 4'ün dünyanın en iyi PC'si olduğunu belirtti.

Dünyanın En İyi PC'si Playstation 4

Bu yukarıdaki başlıkta yer alan sözler bana ait değil. Bu sözlerin sahibi Gears of War, Unreal gibi oyunlarından tanıdığımız Epic Games'in yardımcı başkanı Mark Rein'e ait.

Playstation 4 ile Sony'nin çok akıllı bir iş yaptığını vurgulayan Rein, "çok güçlü bir PC donanımına bir sürü ekstra özellik koymuşlar" sözleriyle Playstation 4'ü tanımladı.

Ellerinde Playstation 3'ten 16 kat daha güçlü bir cihaz bulunduğunu belirten Rein, bu sayede akla hayale sığmayacak çılgınlıkta projeler geliştirebileceklerini söyledi.

PC tabanlı geliştirme altyapısını, sınırlamaları kaldırarak yapımcılara sunan Playstation 4 için Rein'in tanımı, "dünyanın en iyi PC'si" oldu.

Playstation 4'ün oyun oynarken aynı anda oyun download etme, video upload etme gibi özelliklerine de vurgu yapan Rein, bu özelliklerin Playstation 4'ü mükemmel bir oyun PC'si yaptığını bir kez daha vurguladı.

Mark Rein'e konuşmasının sonunda sorulan yeni nesil Xbox hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna, Playstation 4'e benzer çizgide bir konsol olacağı yönünde cevap verdi.

Daha birkaç yıl önce sadece Microsoft'a oyun geliştiren Epic Games, görünen o ki Sony ile iyi ilişkiler içerisine girmiş.

Playstation 4 için Yeni Açıklanan Özellikler

YORUMLAR