Dünyanın İlk Akıllı Lambası ile Tanışın: FLUXO

Dünyanın ilk akıllı lambası FLUXO ile tanıştınız mı? Ayrıntılar için tıklayın!

Dünyanın İlk Akıllı Lambası ile Tanışın: FLUXO

Akıllı saat, akıllı ayakkabı, akıllı gözlük hatta akıllı pompa bile görmüştük, tam da nerede bu akıllı lamba sesleri duymaya başlıyorduk ki FLUXO geldi. Bir uygulama ve sensör kontrolü ile çalışan dünyanın ilk akıllı lambası FLUXO, ışığı bir yönden diğer yöne taşımanızı olanak veriyor. London Design Awards 2015 tarafından ödüllendirilen dünyanın ilk akıllı lambası şimdi de tüketiciyle buluşmak için desteklerinizi bekliyor.

Piyasadaki en yüksek renk dönüşüm indexine sahip FLUXO, yüksek kaliteli beyaz LED'ler kullanıyor. Buna ek olarak, ortamda bir renk cümbüşü yaratabilmeniz için de kırmızı, yeşil ve mavi LED'leri bulunuyor. 60 bin saatlik kullanım ömrüne sahip olan akıllı lamba, aynı zamanda öğrenmeye de çok meraklı. Örneğin, gece boyunca tuvalete giderken sizin yolunuzu aydınlatabiliyor ya da TV izlerken sizi rahatsız etmeyecek hafif bir ışık verebiliyor. 

FLUXO'nun en önemli özelliklerinden biri de durum tespiti yapabiliyor olması. Yani siz bir odaya girdiğinizde kendini açmak için sensörlerini kullanıyor, odayı terk ettiğiniz zaman da enerji tasarrufu ve çevreyi korumak için kendini kapatabiliyor. 

Bir Kickstarter projesi olarak tüketiciyle buluşmak için gün sayan FLUXO'ya bu adresten sizler de destek olabilirsiniz. 50 bin dolar ile çıktığı Kickstarter macerasında ilk günden 150 bin dolara ulaşan akıllı lamba bakalım ilerleyen dönemlerde başka neler yapabilecek. 

Dünyanın İlk Akıllı Lambası FLUXO
TEKNOLOJİ

Dünyanın İlk Akıllı Lambası FLUXO

Hayatımızda kullandığımız her ürünün akıllısı çıkıyordu da neden lamba'nın çıkmıyordu diyorduk ki ortaya FLUXO kendini tanıttı.

YORUMLAR