Düşük Maliyetli Iphone Fotoğrafları İnternete Sızdı

Apple'ın Eylül ayında piyasaya çıkarması beklenen düşük maliyetli iPhone'un resimleri internet ortamına sızmış durumda. Resimde gördüğünüz gibi klasik iPhone modellerinin aksine cıvıl cıvıl renk seçenekleriyle karşımıza çıkabilecek olan bu düşük maliyetl

Düşük Maliyetli Iphone Fotoğrafları İnternete Sızdı

Apple'ın Eylül ayında piyasaya çıkarması beklenen düşük maliyetli iPhone'un resimleri internet ortamına sızmış durumda. Resimde gördüğünüz gibi klasik iPhone modellerinin aksine cıvıl cıvıl renk seçenekleriyle karşımıza çıkabilecek olan bu düşük maliyetli iPhone modeli dikkatleri üzerine çekeceğe benziyor. iPhone'un maliyetini düşürebilmek için Apple'ında Samsung'un yolundan giderek plastik kaplama tercih ettiğini görüyoruz.

Bu yeni renk eklemeriyle birlikte ilgi çeken düşük maliyetli iPhone modelinin piyasaya ios7 işletim sistemiyle birlikte gelmesi bekleniyor. Resimlerin ve haberlerin hepsinin internet üzerinde dolaşan sızıntılar olduğunu düşünürsek eylül ayına kadar yada Apple resmi bir açıklama yapana kadar elimizde beklemekten başka çare yok.

Klasik iPhone modeline göre bir değişiklikte ses ayarlama tuşları ''+'' ve ''-'' de olabilir. Ayrıca resimde gördüğünüz üzere yeni ve plastik ile kaplı modellerin fotoğraflarıyla oynandıktan sonra iPhone 5'e çok benzediklerini görebiliyoruz. Piyasadaki iPhone 5'ten daha ince olmasıda da dikkat çekici bir özellik olabilir.

Düşük maliyetli iPhone'un piyasaya çıkış fiyatı yaklaşık olarak 300 dolar olarak bekleniyor. Bu fiyat şuan piyasada bulunan iPhone fiyatlarından çok daha düşük. Apple'ın en büyük rakibi Samsung'la rekabet içinde kalabilmek için Samsung gibi plastik kaplama telefon modeli çıkarması bekleniyordu. Çünkü alüminyum kaplama modellerin fiyatları çok yüksek ve satışlarında düşüş yaşanıyor.

Apple Boston Üniversitesi'nden Yarı İletken Teknolojisi Çaldı

YORUMLAR