Instagram Lite APK

Instagram Lite APK

kullanıcı

Instagram Lite APK veya Google Play'den Android telefonlara indirilebilir. Instagram Lite uygulaması, ufak boyutlu, hızlı ve tüm ağlarda çalışır.

Instagram Lite APK, kısa fotoğraf ve videolar paylaşmaya izin veren popüler sosyal ağ uygulaması Instagram’ın hafif sürümü. Android telefonda çok az yer kaplayan Instagram Lite uygulaması, Instagram’ın beğenilen, en çok kullanılan özelliklerinin tümüne sahip.

Instagram Lite İndir APK

Tüm popüler sosyal ağlar gibi Instagram’ın da lite yani hafifletilmiş sürümü bulunuyor. Ufak boyutu sayesinde Android telefonunuza hemen indirip mevcut Instagram/Facebook hesabınıza giriş yaparak kullanabileceğiniz Instagram Lite uygulaması, Instagram’ın tüm özelliklerine sahip. Fotoğraf paylaşma, filtreleme, hikayede birden fazla fotoğraf paylaşma, takip ettiğiniz kişilerin hikayelerini izleme, keşfet sayfasından takip ettiğiniz hesaplara göre hikaye, fotoğraf ve video önerilere ulaşma, direkt mesaj gönderme şansına sahipsiniz.

Orijinal Instagram uygulamasından çok daha sade arayüz sunan Instagram Lite, Instagram’ın gelişmiş özelliklerini kullanmayanlar, ihtiyaç duymayanlar için ideal. Instagram Lite uygulaması, sadece 2MB boyutunda. Instagram Lite Google Play'den indirilebiliyor. Android telefonunuzda Google Play yüklü değilse, Google Play'den uygulama indiremiyorsanız, alternatif Instagram Lite indirme linki Instagram Lite APK'yı kullanabilirsiniz.

  • Instagram hikayelerinize 24 saat sonra kaybolacak fotoğraf ve videolar ekleyin, yaratıcı araçlarla hikayenize canlılık katın.
  • Instagram Direct ile arkadaşlarınıza/takipçilerinize mesaj gönderin
  • Profilinizde göstermek istediğiniz fotoğraf ve videoları akışınızda paylaşın.
  • Instagram'da en sevdiğiniz içerik üreticilerden daha uzun videolar için IGTV'ye göz atın.
  • Keşfet'teki yeni Instagram hesaplarının fotoğraf ve videolarından ilham alın.