E3 2023 Tarihleri Açıklandı!

Oyun sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan E3 fuarının tarihleri belli oldu. Detaylar haberimizde!

Oyun dünyası tarafından yoğun ilgi gören ve önemli etkinlerden biri olan E3, 2022 yılındaki etkinliğini iptal etmişti. 2023 yılı ile birlikte tekrar etkinliklere dönen E3'ün fuar düzenleyicisi Eğlence Yazılımı Birliği (ESA) oluyor.

Yapılan açıklamalara göre E3 2023, 13 - 16 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacak. Etkinlik, Los Angeles Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

E3 Etkinliklerine Kaldığı Yerden Devam Ediyor

15 - 16 Haziran'da ziyaretçilerin katılımına açılacak olan etkinlik, katılımcı şirketler için 11 Haziran tarihinde başlayacak. ESA, 2022 yılındaki etkinliği iptal etmeden önce çevrimiçi olarak gerçekleştirme kararı almıştı.

Ancak sonrasında değiştirilen karar ve yapılan açıklama ile 2023 yılında E3'ün yeniden fiziksel ve dijital ortamda gerçekleştirilmesinin tercih edildiği aktarılmıştı.

Gelecek yıl düzenlenecek etkinlik için PAX, EGX ve Star Wars Celebration gibi etkinliklerle deneyimini gösteren ReedPop isimli organizasyon şirketi ile iş birliği yapılıyor. 

Netflix Oyun Hizmetini Doğruladı: Ekstra Ücret İsteyecek mi?
OYUN

Netflix Oyun Hizmetini Doğruladı: Ekstra Ücret İsteyecek mi?

Netflix oyun piyasasına resmen giriş yapıyor. Dünyanın en popüler dijital yayın platformu, kullanıcılara sunacağı video oyunlarına ilişkin detaylar paylaştı.

Apple Gelecek Yıl M3 İşlemcili Cihazlara Odaklanacak
TEKNOLOJİ

Apple Gelecek Yıl M3 İşlemcili Cihazlara Odaklanacak

Apple kısa süre önce iPhone 14 serisi telefonları ve yeni Apple Watch Series 8'in yanı sıra şu anda satın alınabilen Watch SE ve Watch Ultra'yı piyasaya sürdü.

YORUMLAR