Elden Ring PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı!

From Software, uzun yıllardır merakla beklenen fantezi ve aksiyon RPG macerası Elden Ring için PC sistem gereksinimlerini en sonunda resmi olarak duyurdu.

Ünsal Sarıtoprak -

From Software, Elden Ring için PC sistem gereksinimlerini resmi olarak duyurdu. Asgari özellikler aslında hafta sonu sızdırılmıştı ancak sebepsiz bir şekilde hızlıca Epic Games Store üzerinden kaldırıldığını görümüştük. Şimdi ise aynı özellikler tekrar paylaşıldı ve onaylandı. İşte detaylar!

Elden Ring PC Sistem Gereksinimleri

Elden Ring PC Minimum Sistem Gereksinimleri:

Elden Ring PC Önerilen Sistem Gereksinimleri:

PC kurulumu için minimum gereksinimler biraz sistem yoracak gibi duruyor. Resmi tweet'e verilen birçok yanıt genellikle minimum gereksinimlerin anlamsızlığını vurgulayacak nitelikte. Söz konusu tweet'e aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Yine de, From Software'in PC oyuncularının önceki nesillere kıyasla PlayStation 5 ve Xbox Series X/S sürümlerine daha yakın bir deneyim yaşamasını istediği açıkça anlaşılıyor. Elden Ring, 25 Şubat 2022'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC'de satın alınabilir olacak. 

FromSoftware, Inc. ve BANDAI NAMCO Entertainment Inc. tarafından geliştirilen ELDEN RING, Hidetaka Miyazaki ve George R.R. Martin tarafından oluşturulmuş bir dünyada geçen bir fantezi ve aksiyon RPG macerasıdır. FromSoftware'ın şu ana kadarki en geniş oyununun her köşesinde sizi tehlike ve keşif bekliyor.

Hidetaka Miyazaki FromSoftware Inc.'in Başkanı ve Oyun Direktörü. Armored Core ve Dark Souls da dahil olmak üzere sevilen serilerin olumlu eleştiriler alan oyunlarının yönetmeni olarak tanınır. George R.R. Martin, büyük beğeni toplayan Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden Taht Oyunları, Kralların Çarpışması, Kılıçların Fırtınası, Kargaların Ziyafeti ve Ejderhaların Dansı dahil olmak üzere birçok romanıyla New York Times en çok satan yazarlar listesinde 1 numaradır.

Oyun

Horizon Forbidden West PS4 Performansı Nasıl?

Bir yazar ve yapımcı olarak daha önce Alacakaranlık Kuşağı, Güzel ve Çirkin ve yayımlanmayan çeşitli film ve projelerde çalışmıştır. Sevimli Parris ile birlikte Santa Fe, New Mexico'da yaşamaktadır. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

Benzer İçerikler

YORUMLAR