Elder Scrolls Online Beta Kısa Süre İçinde Başlayacak

MMORPG türü oyunseverler tarafından büyük heyecanla beklenen The Elder Scrolls Online oyununun betası için bekleyiş yakında sonlanacak.

Elder Scrolls Online Beta Kısa Süre İçinde Başlayacak

MMORPG türü oyunseverler tarafından büyük heyecanla beklenen The Elder Scrolls Online oyununun betası için bekleyiş yakında sonlanacak. Zenimax Online tarafından geliştirilip Bethesda tarafından dağıtımı yapılacak online oyun eşsiz hikaye tabanı ve uçsuz bucaksız oyun dünyası ile bu tür oyunlarda liderliğe oynamakta. Geçtiğimiz haftalar içinde oyunun Beta test süreci için kayıtlar açılmış ve kısa süre içerisinde milyonlarca başvuru almıştı. Öyle ki beta süreci için yayınlanan her haber oyunu sabırsızlıkla bekleyen oyunseverler için yeni bir heyecan kaynağıydı.

Bu beklentileri ateşleyen yeni bir açıklama oyunun geliştirici yönetmenlerinden Matt Firror tarafından geldi. Matt Firror The Guardian gazetesine yaptığı açıklamada şu demeçleri verdi:

"Oyun yapmanın güzel taraflarından biri bu oyunların çok devasa ölçekte olması ve bu devasa içerikte nerede olduğunuzu görebilmek için çok sayıda oyuncuyu oyunun içine dahil etmeye ihtiyaç duymanız."

Firror, Bethesda'nın beta test aşamasını mümkün olduğu kadar uzun tutup oyunun bütün altyapısının yeterli olduğundan emin olma niyetinde olduğunu ve PvP, yani oyuncular araşı savaş mekaniklerini test etmeyi de amaçladığını belirtiyor.

Oyun için yayınlanan görkemli sinematiği buradan izleyebilirsiniz:

The Elder Scrolls Online Sinematik Video
OYUN

The Elder Scrolls Online Sinematik Video

MMO türündeki The Elder Scrolls Online için sinematik bir video yayınlandı. Bethesda tarafından geliştirilen oyun

Elder Scrolls Online daha önce yayınlanmış Elder Scrolls oyunlarından 1000 yıl öncesinde yer buluyor ve Tamriel'in kontrolü için savaşan 3 taraftan birini seçmemize olanak tanıyor.

Elder Scrolls Online Beta için daha önceden açıklanan detaylara buradan ulaşabilirsiniz

YORUMLAR