Electronic Arts Yeni Battlefield 1 Fragmanını Bu Kısa Videoyla Duyurdu

Electronic Arts'ın kısa bir süre önce tanıttığı Battlefield 1 için yeni bir fragman yolda.

Electronic Arts Yeni Battlefield 1 Fragmanını Bu Kısa Videoyla Duyurdu

Electronic Arts'ın kısa bir süre önce tanıttığı Battlefield 1 için yeni bir fragman yolda. Hatırlanacağı üzere Battlefield 1 ilk tanıtıldığında serinin yeni oyunu oyuncu kitlesinde büyük heyecan yaratmayı başarmıştı. Aynı şeyi Battlefield'ın en büyük rakibi olan Call of Duty serisinin yeni oyunu Infinite Warfare için söylemek mümkün değil. Çünkü Call of Duty: Infinite Warfare'ın YouTube üzerinde yayınlanan fragmanı YouTube'un en çok dislike alan videosu haline gelmişti. Battlefield 1 fragmanı ise çok daha başarılı bir çizgi izlemişti.

Battlefield 1'ın duyuru videosunda bizimle oyun içinden çok görüntü paylaşılmıyordu. Oyunun 1. Dünya Savaşı temalı hikayesine dikkat çeken bu videonun ardından oynanış görüntüleri içeren bir videoya gözler çevrildi. 12 Haziran Pazar günü yayınlanacak yeni Battlefield 1 videosunda ise bu görüntülerle karşılaşmamız muhtemel. Yayınlanacak yeni fragmanın öncesinde ise bu fragmandan kesitler içeren, fragmanın fragmanı niteliğinde kısa bir duyuru videosu da yayınlandı (fragmanception):

Osmanlı Devleti'nin yer alacağı ve resmi Türkçe dil desteğiyle gelecek olan Battlefield 1'in çıkış tarihi ise 21 Ekim 2016.

Battlefield 1'de Osmanlı İmparatorluğu da Yer Alacak ve Türkçe Olacak

Battlefield 1 E3'teki Büyük Şovuna Hazırlanıyor

YORUMLAR