Elon Musk’a Kanepe Almak İçin Kampanya Başlatıldı

Milyarder Elon Musk’a yeni bir kanepe almak amacıyla GoFundMe’de bir kampanya başlatıldı.

Elon Musk Kanepe

Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO’luğunu yapan Elon Musk’ın günümüzde yaklaşık 20 milyar dolarlık bir serveti olduğu söyleniyor. Musk şu anda herhangi bir maddi yardıma ihtiyacı varmış gibi görünmüyor. Ancak bu durum yine de Elon Musk’a yeni bir kanepe alma amacıyla 350'den fazla insanın GoFundMe isimli sitede bağış yapmasına engel olmadı.

Geçtiğimiz günlerde Tesla Model 3 üretiminin yapıldığı Kaliforniya’daki Fremont tesisi CBS kanalı tarafından ziyaret edildi. CBS kameralarına konuşan Elon Musk, stresli bir dönemden geçtiğini ve gece gündüz fabrikada kalmak zorunda olduğunu söyledi. Fabrikada uyuduğunu söyleyen Musk, konferans odasındaki kanepenin ise hiç de konforlu olmadığını belirterek kameraların görüntü almasına izin verdi. Hatta yine bir gün ofiste kalmak zorunda olduğunda, kanepenin çok dar olmasından dolayı yerde yattığını belirten Musk’ın bu sözleri ve uyuduğu kanepenin görüntüsü oldukça ses getirdi. Bunun üzerine Ben Sullins isimli bir kullanıcı, Musk’a yeni bir kanepe almak amacıyla GoFundMe’de bir kampanya başlattı.

GoFundMe’deki kampanyada Elon Musk için şu sözlere yer verildi, “Elon Musk, dünyamızı, sürdürülebilir enerji ve sürdürülebilir ulaşım biçimlerinin kullanıldığı bir yer haline dönüştürüyor. Son zamanlarda ise Model 3 üretimini geliştirmek için Fremont fabrikasında uyuyor.” Ayrıca Elon Musk’ın üzerinde uyuduğu kanepenin de bir fotoğrafını paylaşan Ben Sullins, kampanyadaki sözlerini şu şekilde devam ettirdi, “Bu, onun üzerinde uyuduğu kanepe. Bir topluluk olarak, buna izin veremeyiz. Elon’un uyuyacağı yeni bir kanepe satın almak için bir araya gelelim!”.

16 Nisan’da başlatılan bu kampanyada 1.000 dolar toplamak hedefleniyordu ancak 350’den fazla kişinin katılımı ile bağış miktarı 2 günde 5.000 doları geçmiş durumda. Elon Musk’ın bu bağışı kabul etmemesi durumunda ise toplanan bağışın bir hayır kurumuna bağışlanacağı belirtiliyor ve bu ifade kampanyanın açıklama kısmına da yazılmış.

Tesla, Model 3 Üretimini Geçici Olarak Durdurdu
İNTERNET

Tesla, Model 3 Üretimini Geçici Olarak Durdurdu

Tesla’nın Model 3 ile ilgili sorunları bitmek bilmiyor. Üretimdeki darboğaz nedeniyle Model 3 siparişlerine yetişemeyen şirket, şimdi de Model 3 üretim hattını kısa süreliğine durdurma kararı aldı.

Elon Musk Beyinlere Çip Yerleştirecek
PROJE

Elon Musk Beyinlere Çip Yerleştirecek

Elon Musk’ın kurucu ortaklarından olduğu Neuralink isimli girişim, insanların beyinsel yeteneklerini arttırmak için geliştirmeye başladığı implantları, hayvanlar üzerinde test etmek adına gerekli izinleri aldı.

Elon Musk’ı Durdurabilene Aşk Olsun!
TEKNOLOJİ

Elon Musk’ı Durdurabilene Aşk Olsun!

Güneş enerjisiyle kendi kendini şarj edebilen arabalar, Mars’ta kurulacak bir koloni ve Los Angeles'ta trafiği rahatlatmak için yer altı tünelleri kazmak gibi fikirlerin üreticisi, gerçek dünyanın Tony Stark’ı Elon Musk, yeni bir şirket daha kurdu.

YORUMLAR