Elon Musk Çalışanıyla Dalga Geçti: "Zaten Çalışmıyorsan Kovulamazsın"

Elon Musk, bugün bir Twitter çalışanıyla büyük bir polemiğe girdi. Bir noktada ünlü milyarder çalışanıyla dalga dahi geçti. İşte detaylar!

Elon Musk Çalışanıyla Dalga Geçti: "Hiç Çalışmıyorsan Nasıl Kovulabilirsin?"

Teknoloji dünyasının en ünlü ismi konumundaki Elon Musk'ın vukuatları bitmek bilmiyor. Ünlü milyarder, bu sefer de bir Twitter çalışanıyla atıştı.

Oscar Ödüllü Alex Gibney'den Elon Musk Belgeseli Geliyor
Yaşam

Oscar Ödüllü Alex Gibney'den Elon Musk Belgeseli Geliyor

Oscar ödüllü film yapımcısı Alex Gibney, Tesla, SpaceX ve Twitter'ın CEO'su ve multi-milyarder teknoloji girişimcisi Elon Musk hakkında yeni bir belgesel üzerinde çalışıyor.

Ueno isimli Twitter tarafından satın alınan dijital ajansın kurucusu olan Thorleifsson, 9 gün önce iş bilgisayarına erişimle ilgili yaşadığı sorun hakkında Elon Musk'a soru yöneltti. Elon Musk, ilerleyen tartışma içerisinde Twitter çalışanına gülücük emojisi attı ve kendisinin aslında "gerçekten çalışmadığını" iddia etti.

Elon Musk: "Kovuldu Mu? Hayır, Zaten Çalışmıyorsan Kovulamazsın"

@iamharaldur kullanıcı ismine sahip olan eski Twitter çalışanı, kendisnin ve 200 diğer Twitter çalışanının şirket bilgisayarlarına erişiminin kesildiğini, konuyla alakalı Twitter İnsan Kaynakları Departmanı'na başvurmalarına rağmen herhangi bir geri dönüş alamadıklarını belirtti.

Bunun öncesinde bizzat Elon Musk'ın kendisine de e-posta atan Thorleifsson, Twitter'dan yaptığı çağrının binlerce etkileşim almasının ardından ünlü milyarderden sonunda cevap aldı.

Alaycı bir şekilde çalışanına Twitter'da ne iş yaptığını soran Elon Musk, Thorleifsson'un hukuki çekincelerine şahsen izin verdikten sonra detaylı bir cevapla karşılaştı. Thorleifsson, 500 bin dolar değerinde SaaS kontratı olmak üzere işe alım süreçleri gibi konularda aldıkları görevlerden bahsetti.

Bunun karşılığında Elon Musk gülen emoji ile cevap verdi. Daha sonrasında çalışanından kanıtlar isteyen Elon Musk, kendisinin sahip olduğu engeli lehine bir avantaj olarak kullandığını iddia etti.

Elon Musk'ın konuyla ilgili son çarpıcı paylaşımı şu oldu:

"Gerçek şu ki, (Twitter'dan bağımsız zengin olan) bu adam gerçekte hiçbir iş yapmadı, mazereti olarak yazmasını engelleyen bir engeli olduğunu iddia etti. Ancak aynı zamanda sürekli olarak tweet atıyor. Buna pek saygı duyduğum söylenemez. Ama kovuldu mu? Hayır, zaten çalışmıyorsan kovulamazsın!"

Elon Musk'ın Başı Dertte: Twitter Gelirleri Yüzde 40 Düştü
SOSYAL MEDYA

Elon Musk'ın Başı Dertte: Twitter Gelirleri Yüzde 40 Düştü

Twitter'ın geçtiğimiz yıl Elon Musk tarafından satın alınmasının ardından sosyal medyada kökten değişimler yaşandı.

YORUMLAR