Elon Musk Heykeli Sosyal Medyanın Alay Konusu Oldu

Elon Musk heykeli internetin yeni virali oldu. Elon Musk dışında birçok kişiye benzeyen bronz heykel New York'a yerleştirildi.

New York City'nin şehir merkezindeki bronz Elon Musk heykeli alay konusu oldu. Twitter kullanıcı tarafından tiye alınan heykel, ünlü milyardere benzememesiyle merak uyandırdı.

Elon Musk, heykel formunda ölümsüzleştirilmesi gereken insanlar listenizin başında olmayabilir, ama geçtiğimiz Pazartesi günü ünlü milyarderin bir heykeli dikildi. En azından bu heykeldeki kişinin Elon Musk olduğunu düşünüyoruz. New York City'nin Manhattan bölgesine yerleştirilen bronz heykel, Elon Musk dışında herkese benziyor olabilir.

Başta Twitter olmak üzere farklı sosyal medya ağlarındaki kullanıcıları heykelle dalga geçmeye başladı. Bir Twitter kullanıcısı, "Tesla Model S Plaid Edition elektrikli aracımla onu mahvedeceğim" yorumunu yaparak heykeli tiye aldı.

Sahte Elon Musk Yüzünden 420 Gün Boyunca Tersten Pizza Yedi
SOSYAL MEDYA

Sahte Elon Musk Yüzünden 420 Gün Boyunca Tersten Pizza Yedi

Sahte Elon Musk tersten pizza yedirdi. Kyle Young, Elon Musk'ın kendisine Tesla vereceğini umarak 99 gündür pizzayı yanlış şekilde yiyordu.

İnternetin yeni virali Elon Musk heykeli oldu 

Gerçek boyutlu heykel şu anda New York'ta 14. Cadde'de yer alıyor ve Musk'ın 50. doğum gününü anmak için tasarlandı. Ancak birçok Twitter kullanıcısı heykelin aslında Elon Musk'a benzemediğine dikkat çekti. 

Kimi kullanıcıları eski ABD Başkanı Ronald Reagan'a benzetirken kimisi de Amerikalı şarkıcı Frank Sinatra'nın tişört giymiş versiyonu olduğunu düşündü. Başka bir Twitter paylaşımı ise "Bu bronz israfı hakkında söyleyebileceğim en güzel şey, Elon Musk'a hiç benzemediğidir" ifadesini kullandı.

eBay üzerinden gerçek boyutlu Elon Musk heykeline teklif verebileceğinizi de hatırlatmak gerekiyor. Ancak bu teklifin yanı sıra public.com Musk'ın 100 adet 14 inçlik bronz heykelini de şanslı kullanıcılarını hediye etti. 100 kişiye hediye edilen heykelin şimdilik kimlere gittiği belli değil.

Son zamanlarda sosyal medyada Elon Musk ile ilgili çıkan tek gündem maddesi bu heykel değil. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Elon Musk'ın prefabrik evi sosyal medyanın ilgisini çekmeyi başarmıştı. Sadece 37 metrekare büyüklüğünde olduğu belirtilen Boxabl Casita isimli evin SpaceX arazisine yerleştirildiği ortaya çıkmıştı.

Milyarder CEO'nun Starbase'deki konut birimi, kolay kurulum ve maksimum satın alınabilirlik için yapılmış katlanabilir, prefabrik bir mülk olan Boxabl Casita olarak biliniyor. Teslarati, Elon Musk'ın 20x20 üniteye sahip yeni evinin, Tesla Model Y'nin fiyatından önemli ölçüde daha düşük olduğunu, sadece 50.000 dolara mal edildiğini doğruladı.

Boxabl Casita prefabrik yapıları, çelik ve beton panellerden hazırladığı için son derece dayanıklı bir ev sunuyor. Evin taşınması ve kurulması da bir hayli kolay, çünkü Tesla şirketinin ürettiği Model X tarafından çekilebilecek kadar hafif.

YORUMLAR