Elon Musk Korona Mı Oldu? Kafaları Karıştıran Test Sonucu Açıklaması

Elon Musk koronavirüse mi yakalandı? Elon Musk Twitter hesabı üzerinden kafaları karıştıran bir açıklama yaptı.

elon-musk-korona-mi-oldu

Elon Musk korona mı oldu? Tesla ve SpaceX şirketlerinin kurucusu olan Elon Musk Twitter hesabından koronavirüs test sonuçlarını paylaştı. Musk paylaştığı test sonuçları ile kafaları karıştırdı. İşte Elon Musk'ın yaptığı açıklama.

Elon Musk Korona Mı Oldu?

Koronavirüs salgını yayılmaya devam ediyor ve günde binlerce kişi bu hastalığa yakalanıyor. Elon Musk da koronavirüs test sonuçlarını paylaştı. Musk'ın paylaştığı sonuçlar biraz ilginç.

Elon Musk yaptığı açıklamada "Son derece düzmece bir şeyler oluyor. Bugün Covid-19 için dört kez test yapıldı. İki test negatif çıktı, ikisi pozitif çıktı. Aynı makine, aynı test, aynı hemşire. Hızlı sonuç veren antijen testi lazım" dedi.

Elon Musk'ın yapmış olduğu açıklamaya göre yapılan dört testten ikisi pozitif iken ikisi de negatif. Bu da kafaları karıştırıyor.

Musk'a bu açıklama sonrasında takipçilerden soru yağmuru geldi. Elon Musk'ın takipçisi "Bu kadar büyük bir artış görmemizin nedeni bu olabilir mi?" sorusunu sordu. Musk da şu yanıtı verdi:

"Eğer bu benim başıma geliyorsa, başkalarının da başına geliyordur. Farklı laboratuvarlardan PCR testi yaptırıyorum. Sonuçları 24 saat içinde belli olur."

Sizler Elon Musk'ın yaptığı açıklama hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlardan görüşlerinizi bizlerle ve diğer okurlarımız ile paylaşmayı unutmayın!

Elon Musk, En Çok Döner Kebap Sevdiğini Açıkladı! Türkiye'de Yemeye Bekleriz
SOSYAL MEDYA

Elon Musk, En Çok Döner Kebap Sevdiğini Açıkladı! Türkiye'de Yemeye Bekleriz

Tesla ve Space X şirketlerinin CEO'su olan Elon Musk sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile gündeme damga vurdu. Elon Musk yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Elon Musk'ın dünyanın en zengin 3. insanı olduğu açıklanmıştı. Elon Musk'ın net değerinin 115 milyar dolar olduğu söylenmişti. Elon Musk, SpaceX, The Boring Company, Hyperloop ve OpenAI gibi birçok şirketin de kurucusu. Tesla'nın hisselerinin 2020 yılında yaklaşık% 500 arttığı ve şirketin şu anda yaklaşık 475 milyar dolar değerinde olduğu söylenmekte.

YORUMLAR