Elon Musk'ın Paylaşımı Linç Yağmuruna Dönüştü

Elon Musk'ın bir Nazi askeri görselini kullanarak yapmış olduğu paylaşım bir anda linç yağmuruna dönüştü. İşte detaylar!

Elon Musk'ın Paylaşımı Linç Yağmuruna Dönüştü

Nazi askerli bir görseli komik bulup paylaşan Elon Musk, bir anda linç yağmuruna tutuldu. Teknolojinin geldiği noktayı göstermek isteyen Musk'ın paylaştığı görsel bir anda viral hâline geldi ve insanlar Musk'a bazı konularda daha hassas olması konusunda telkinlerde bulundu.

Elon Musk'ın paylaştığı görselde sırtı posta güvercinleriyle dolu bir kafes bulunan bir askeri gösteriyor. Görselde kafesin üzerinde "3 okunmamış mesaj" yazısı bulunuyor ve bu güvercinlerin posta güvercinleri olması nedeniyle bir akıllı telefonmuşçasına kafesin üzerine bildirim işareti konulmuş.

Elon Musk'a Tepkiler Hızla Büyüdü

Görseli paylaşan Musk, görselin üzerine "Zaman ne kadar da değişti." ifadesini ekleyerek bir nevi teknolojinin ne denli ilerlediğini paylaşmak istemiş olsa gerek ama Twitter kullanıcıları pek de öyle algılamış görünmüyor.

Alman Siyasal İletişim Danışmanı Mathias Richel, "Daha iyi bir örnek yok muydu Elon? Özellikle de şu an Twitter'la ilgili tartışmalar devam ederken?" diyerek tartışmanın fitilini ateşleyenlerden biri oldu.

Görsel 1940 yılının Mayıs aylarında Fransa'nın işgali sırasında Wehrmacht olarak da bilinen Nazi Almanyası ordusunun bir üyesine ait.

Twitter Mavi Tikli Fake Hesaplarla Dolup Taşıyor
SOSYAL MEDYA

Twitter Mavi Tikli Fake Hesaplarla Dolup Taşıyor

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasından bu yana platformda pek çok değişiklik oldu ancak aralarında en önemlisi yeni mavi tik kazanımı ile ilgili değişikliklerdi.

Elon Musk, Tesla Hisselerini Satmaya Devam Ediyor
İNTERNET

Elon Musk, Tesla Hisselerini Satmaya Devam Ediyor

Tesla CEO'su Elon Musk yine milyonlarca Tesla hissesini satıyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na yapılan üç başvuruya göre ünlü yönetici Salı günü yaklaşık 3,95 milyar dolar değerinde olan 19,5 milyon hisseyi elden çıkardı.

YORUMLAR