Elon Musk, Tünel Açma Makinesi için İsim Önerilerinizi Bekliyor

Elon Musk, tünel projesinin ilk tünel kazma makinesine isim kararlaştırmak için Twitter'dan önerilerinizi bekliyor.

Elon Musk, Tünel Açma Makinesi için İsim Önerilerinizi Bekliyor

Kısa bir süre önce trafik sorununa çözüm getirmek adına akıl almaz bir tünel projesi tanıtan Elon Musk, şimdilerde büyük bir ikilem yaşıyor. The Boring Company adını verdiği projesinin ilk tünel açma makinesine bir isim kararlaştıramayan Musk, Twitter üzerinden kullanıcılardan isim önerileri alıyor.

Gün yüzüne çıkardığı projeyle tüm gözleri üzerine çekmeyi başaran Tesla’nın girişimci CEO’su Elon Musk, SpaceX ile beraber yürüteceği tünel projesinde çalışacak, ilk tünel kazma makinesinin adına koymak için Twitter’dan yardım bekliyor. Elon Musk’ın geçen hafta SpaceX’in kampüsünde fotoğrafı çekilen tünel kazma makinesinden bahsettiği tahmin ediliyor. Ancak yine de Musk’ın tünel projesi bilinmeyenlerle dolu ve hangi makineden bahsettiği şu an için belli değil. Yalnızca ilk makinesi olduğunu belirten Musk’ın, büyük ihtimalle fotoğrafını paylaştığı makineyi kastettiği sanılıyor.

Bugün sabah saatlerinde “İlk tünel kazma makinemize bir isim düşünüyoruz” şeklinde attığı tweet üzerine kullanıcılar, birçok isim önerisiyle Musk’a destek oluyorlar. An itibarıyla Twitter’dan önerilen isimleri canlı olarak takip edebilir, daha iyi bir fikriniz varsa paylaşabilirsiniz. Hatta kim bilir belki Musk’ın ilk tünel kazma makinesinin adını siz koyabilirsiniz.

Elon Musk Los Angeles'ın Altını Delik Deşik Etmeye Hazırlanıyor

Elon Musk, Yörüngeye Casus Uydu Yerleştirdi

YORUMLAR