Emirates'in Covid-19 Açıklaması Dikkatleri Çekti: Cenaze Masrafları Karşılanacak

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates'in Covid-19 açıklaması sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte merak edilen tüm detaylar!

Emirates'in Covid-19 Açıklaması

Covid-19 nedeni ile sekteye uğrayan taşımacılık ve ulaşım sektörü başta havayolları olmak üzere geniş ölçekte sorunlara yol açtı. Bu sorundan etkilenen şirketlerden birisi olan Emirates, yolcuları uçmaya teşvik edebilmek adına ilginç bir açıklamaya imza attı. Emirates'in Covid-19 açıklaması sosyal medya gündemine oturdu.

Emirates Ücretsiz Koronavirüs Sigortası Sunmaya Başladı!

Emirates uçak bileti alan tüm yolculara ücretsiz koronavirüs sigortası sunacaklarını açıkladı. Bu sigorta kapsamında uçuş esnasında yeni tip koronavirüs ile enfekte olan kişilerin tedavi, karantina ve cenaze masrafları havayolu şirketi tarafından karşılanacak.

Emirates'in Covid-19 Açıklaması -1

Eğer Emirates ile uçarken koronavirüse yakalanırsanız aşağıdaki masraflarınınız, belirlenen limitler dahilinde, şirket tarafından karşılanacak.

- Tedavi Masrafları (150,000 euro'ya kadar)

- Karantina Masrafları (İki hafta boyunca günde 100 euro'ya kadar)

- Cenaze Masrafları (Tek seferlik 1,500 euro)

Türk Hava Yolları Yenilenen Uygulamalarıyla Daha İyi Hizmet Sunuyor
MOBİL

Türk Hava Yolları Yenilenen Uygulamalarıyla Daha İyi Hizmet Sunuyor

Türk Hava Yolları’nın iOS, Android ve Windows Phone uygulamaları kapsamlı bir yenilenme sürecinin ardından kullanıcılara daha iyi hizmet verecek kapasiteye ulaştı.

Sigortanın seyahat sınıfı ya da güzergahı fark etmeden tüm yolcular için ücretsiz olduğunu hatırlatalım. Peki siz ücretsiz koronavirüs sigortası hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR