En İyi Akıllı Saat Ödülünün Sahibi Belli Oldu!

"EISA En İyi Akıllı Saat" ödülünün kazananı açıklandı. Peki, bu yıl akıllı özelliklerle donatılmış en iyi akıllı saat olarak hangi saat seçildi? İşte detaylar!

Expert Imaging and Sound Association'dan (EISA) tarafından en iyi akıllı saat ödülüne layık görülen saat açıklandı. 2020 yılının en iyi saati olarak Huawei'in WATCH GT 2 Pro'sunu açıklayan EISA, 2021 yılında da ödülü yine Huawei'in kazandığını duyurdu.

Yapılan resmi açıklama ile 2021'in en iyi akıllı saatinin, yakın zaman önce çıkan Watch 3 Pro olduğu duyuruldu. Hemen aşağıda ise Huawei'nin akıllı saatine dair yaptığımız ayrıntılı video incelemeyi görmeniz mümkün. Böylece en iyi ödülünü alan akıllı saati yakından görme şansı yakalamış olabilirsiniz. Ayrıca ayrıntılı blog yazımız üzerinden de tüm donanımsal özelliklerini yakından görebilirsiniz.

En İyi Akıllı Saat 2021 Ödülü Açıklandı

Expert Imaging and Sound Association'dan (EISA) tarafından 2021 yılının en iyi saat ödülünü kazanan saat, Huwaei Watch 3 Pro oldu. Jüri tarafından yapılan açıklamada saatin özellikle tasarımı ve ekranı övüldü. Seçimi yapanlara göre, yeni tasarımın klasik ve modern duruşu önemli bir etkendi. Bir diğer etken ise kullanılan donanımsal özelliklerin yeterliliğiydi. Özellikle ekranın akıllı saatlere göre çok iyi olduğunun altı çizildi.

Watch 3 Pro'nun birinci sınıf tasarımının öne çıkan yanlarına mercek tutan EISA tarafından yapılan açıklamada şu sözler kullanıldı:

"Bileğinizde mükemmel görünüyor, 1,43 inçlik AMOLED ekranının etrafındaki titanyum gövdesiyle birlikte, modern bir zarafet havası veren safir camla korunuyor. Bu gelişmiş işletim sistemi beraberinde kalp atış hızı ve kan oksijen seviyesi izleme, stres testi, düşme tespiti ve 100'den fazla farklı egzersiz programı için hazır programlar dahil olmak üzere bir dizi uygulama ve özellik getiriyor."

Huawei Watch 3 Pro İncelemesi
MOBİL

Huawei Watch 3 Pro İncelemesi

Huawei; zarif tasarımı, uzun batarya ömrü ve yenilikçi teknik özellikleri ile dikkatleri çeken Huawei Watch 3 Pro modelini tanıttı.

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Operasyon Direktörü Kevin Ho, Huawei Watch GT 2'nin geçen ödülü kazanmasının ardından Watch 3 Pro için EISA'dan bir akıllı saat ödülü daha almaktan büyük bir onur duyduklarını belirtti ve açıklamasına şu ifadelerle devam etti:

"Huawei, tüketicilere en son teknolojileri ve heyecan verici deneyimleri sunmaya, teknolojik gelişmelerin heyecanını dünya çapında daha fazla insanla paylaşmaya kendini adamıştır. Bu nedenle HUAWEI WATCH 3 Pro, bir akıllı telefon kadar bağımsız, akıllı ve güçlüdür. Kullanıcılarımızın kendi sağlıklarını daha iyi kontrol etmelerini sağlayan tüm gün sağlık takibi ve fitness özelliklerinin yanı sıra bunun ödüllendirilmesi bizim için bir onurdur."

Gücünü HarmonyOS 2'den alan Watch 3 Pro, gelecek için tasarlanan ve üretilen bir akıllı saat. Watch 3 Pro, Huawei'in yapay zeka yaşamı vizyonunu gösteren, 1+8+N stratejisini destekleyen bir dizi yeni ve akıllı özellik sunuyor. Giyilebilir cihazların profesyonel sağlık ve fitness izleme özellikleri ile donatılan saat, 21 güne kadar ultra uzun pil ömrünün yanı sıra cilt sıcaklığı algılama için yüksek hassasiyet oranına sahip sıcaklık sensörüne sahip.

Düşme tespiti gibi yeni özelliklerle birlikte gelen akıllı saat, bilime dayalı çözümlerle kullanıcıların antrenman ilerlemelerini ve sağlık durumlarını anbean takip etmelerine katkı sağlıyor. Huawei Watch 3 Pro, 5.699 TL fiyat etiketi ile Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor. Kullanıcılar ayrıca 1 TL farkla Huawei FreeBuds 3 sahibi de olabiliyor.

YORUMLAR