Epic Games Store İlkbahar Vitrini Sunumu Gerçekleştirilecek

Epic Games bu hafta özel bir sunum gerçekleştirilecek. Epic Games Store İlkbahar Vitrini adıyla gerçekleştirilecek olan sunumu kaçırmayın.

Bu hafta Epic Games Store için önemli bir hafta olacak. Amerika menşeli yayıncı, kısa bir süre önce yeni bir duyuru yaptı. Belirtilene göre, bu hafta Epic Games Store İlkbahar Vitrini sunumu gerçekleştirilecek. 

Epic Games tarafından 2018 yılının sonlarına doğru açılan dijital PC oyunu mağazası, bildiğiniz gibi Steam için en büyük rakip konumunda bulunuyor. Seçili oyunların oldukça uygun fiyatlara satılması, her indirim döneminde mutlak suretle 60 TL değerinde kupon fırsatına ek olarak her hafta duruma göre bir veya iki oyunun hediye edilmesi ile biz oyuncular için cazip konumda bulunan mağaza, zaman içerisinde olanak açısından gelişmeye de devam ediyor elbette. 

Hatırlayacağınız üzere yakın bir zaman önce bu yıl ve önümüzdeki yıl içerisinde yeni özel oyunların gelmeye devam edeceği yönünde önemli bir açıklama yapılmıştı. Bugün ise resmi sayfasından yeni bir bildiri yayınlayan Amerika menşeli yayıncı, bu hafta içerisinde gerçekleştirilecek olan Epic Games Store İlkbahar Vitrini için bir duyuruda bulundu

Epic Games Store İlkbahar Vitrini Detayları

Belirtilene göre bu sunum, 11 Şubat 2021 Perşembe günü TSİ 22:00 sıralarında başlayacak. Ne kadar süreceğine dair bir bilginin verilmediği sunumu Twitch üzerinden izleyebileceksiniz. İçerik olarak ise yeni duyurular, seçili oyunlar için oynanış videoları ve geliştiriciler tarafından yapılacak olan derinlemesine oyun tanıtımları ile karşılaşacağız. Eğer merak ettiğiniz bir oyun veya oyunlar varsa, bu sunumu kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Bir ihtimal beklediğiniz oyunlar hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Sunumun dışında, aynı gün içerisinde başlayacak olan Epic Games Store İlkbahar Vitrin İndirimi de olacak. 11 Şubat 2021 Perşembe günü TSİ 19:00 sıralarında başlayacak olan indirim, iki hafta sürerek 25 Şubat 2021 Perşembe günü TSİ 19:00 sıralarında sona erecek. Amerika menşeli yayıncı da indirime girecek olan oyunlardan bazılarının indirim oranını şimdiden paylaştı. Buna göre Assassin’s Creed Valhalla % 20’ye ve SnowRunner % 40’a varan indirime girecek iken, Star Wars: Squadrons % 40 (Star Wars: Battlefront II sahibiyseniz % 50), Cyberpunk 2077 % 10, Hades % 20 ve Star Wars Jedi: Fallen Order % 50 (Star Wars: Battlefront II sahibiyseniz % 55) oranında indirime girecek. İndirime girecek oyunların listelendiği sayfaya buradan göz atabilirsiniz. 

İki Ücretsiz Epic Games Oyunu Sizi Bekliyor: Hemen İndirin!
OYUN

İki Ücretsiz Epic Games Oyunu Sizi Bekliyor: Hemen İndirin!

Epic Games bu hafta bizlere yine güzel bir sürpriz yaptı. Bildiğiniz gibi, geçtiğimiz hafta yapılan açıklamaya göre bu hafta For the King ücretsiz olarak verilecekti.

YORUMLAR