Epic Games Yaz İndirimlerinde Alınabilecek 10 TL Altı Oyunlar

Epic Games Yaz İndirimleri kapsamında çok sayıda oyun indirime girdi. Peki, Epic Games'te 10 TL altı oyunlar hangileri? Bütçe dostu oyunları sıraladık.

Epic Games Yaz İndirimleri döneminde alınabilecek 10 TL altı oyunlar, uygun fiyata uzun süre boyunca eğlenceli zaman geçirilmesine imkân tanıyor. Bu yazıda kampanya kapsamında bütçe dostu oyunları bir arada topladık. Listede simülasyondan aksiyona kadar çeşitli türlerde yapımlar bulunuyor.

Epic Games'te Alınabilecek 10 TL Altı Oyunlar

  • Verdun
  • LEGO Brawls
  • This War of Mine
  • Frostpunk
  • Metro: 2033 Redux
  • PC Building Simulator
  • BioShock Remastered
  • Hue
  • This Is the Police
  • Unrailed!
  • Slime Rancher
  • Monster Harvest
  • Torchlight II
  • Amnesia: The Dark Descent
  • RUINER

Epic Games Store'da alınabilecek 10 TL altı oyunlar listesi hazırladık. Listede yer alan yapımların detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Verdun

Birinci Dünya Savaşı döneminde geçen Verdun, devasa çok oyunculu FPS oyunudur. 2015 yılının nisan ayında piyasaya sürülen oyun, atmosferi başarılı şekilde yansıtıyor. Gerçekçi yapısıyla dikkatleri üzerinde toplayan yapımda keyifli zaman geçirebilirsiniz.

LEGO Brawls

Red Games Co. tarafından geliştrilen LEGO Brawls, ilk olarak 2019 yılında macOS ve iOS platformlarına, 2022 yılında ise PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X / S platformlarına çıktı. Dövüş oyunları oynamaktan keyif alan oyunculara hitap eden yapım LEGO evreninde geçiyor.

This War of Mine

11 Bit Studios tarafından geliştirilen ve yayımlanan This War of Mine, 2014 yılında satışa sunuldu. Hayatta kalma oyunları arasında yer alan This War of Mine'da savaş döneminde hayatta kalmak için mücadele eden bir grup insanı kontrol ediyorsunuz. Oyun, atmosferi çok başarılı şekilde yansıtıyor.

Frostpunk

11 Bit Studios tarafından geliştirilen ve yayımlanan Frostpunk, şehir kurma ve hayatta kalma türlerinde bir oyundur. Şehrin yöneticisini kontrol ettiğiniz yapımda altyapıyı yönetirken aynı zamanda insanların mutlu olmasını sağlamanız gerekiyor. Oyunda ayrıca çeşitli teknolojiler geliştirme imkânına da sahipsiniz.

Metro: 2033 Redux

Yayıncılığını Deep Silver'ın üstlendiği Metro: 2033 Redux, 4A Games tarafından geliştirildi. 2014 yılının ağustos ayında çıkan oyun, kıyamet sonrası Moskova'da geçiyor. Oyunun atmosferi çok başarılı şekilde yansıttığını belirtmek gerekiyor. Metro: 2033 Redux'u beğenirseniz Metro: Last Light Redux'a da göz atabilirsiniz.

PC Building Simulator

Yayıncılığını The Irregular Corporation'ın üstlendiği PC Building Simulator, simülasyon oyunları oynamaktan keyif alan oyunculara hitap ediyor. PC tamircisini kontrol ettiğiniz oyunda arızalanan bilgisayarları tamir ediyor, PC kasasının içerisindeki tozları ve kirleri temizliyor, yeni donanım bileşenleri alıyor ve dahasını yapıyorsunuz.

BioShock Remastered

2016 yılının eylül ayında piyasaya sürülen BioShock Remastered, 80 Metacritic puanına sahip. Serinin ilk oyunu hikâyesi, atmosferi ve oynanış sistemiyle öne çıkıyor. İsterseniz BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered ve BioShock Infinite: The Complete Ediiton'ın yer aldığı BioShock: The Collection'ı satın alabilirsiniz. Paketin fiyatı 19,80 TL'ye düştü.

Hue

Fiddlesticks Games tarafından geliştirilen Hue, bulmaca oyunları oynamaktan keyif alan oyunculara hitap ediyor. Yayıncılığını Curve Games'in üstlendiği oyun 2016 yılında piyasaya sürüldü. Renklerin büyük öneme sahip olduğu yapımda bulmacaları çözerek ilerlemeniz gerekiyor.

This Is the Police

Weappy Studio tarafından geliştirilen This Is the Police isimli yapımda Emniyet Amiri Jack Boyd'u kontrol ediyorsunuz. Yayıncılığını THQ Nordic'in üstlendiği yapımda suçlulara karşı mücadele etmeniz gerekiyor.

Unrailed!

Indoor Astronaut tarafından geliştirilen Unrailed! 2020 yılında satışa sunuldu. Yayıncılığını Daedalic Entertainment'ın üstlendiği yapımda demir yolu inşa etmeniz gerekiyor. 77 Metacritic puanına sahip olan oyunda eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Slime Rancher

Monomi Park tarafından geliştirilen ve yayımlanan Slime Rancher 2017 yılında çıktı. Rengarenk bir dünyaya ev sahipliği yapan oyun 81 Metacritic puanı ile dikkat çekiyor. Keyifli vakit geçirebileceğiniz yapım, bu zamana kadar çeştili ödüllere layık görüldü.

Monster Harvest

Epic Games Yaz İndirimlerinde alınabilecek 10 TL altı oyunlar arasında Monster Harvest isimli yapım da bulunuyor. Stardew Valley'e benzeyen çiftlik simülasyonu, piksel grafikleriyle dikkat çekiyor. Maple Powered Games tarafından geliştirilen oyun 2021 yılının ağustos ayında çıktı.

Torchlight II

En iyi hack and slash oyunları arasında yer alan Torchlight II, Runic Games tarafından geliştirildi. Yayıncılığını Gearbox Publishing'in üstlendiği oyun 2012 yılının eylül ayında satışa sunuldu. Çok başarılı bir oynanış sistemine sahip olan yapım 88 Metacritic puanıyla dikkat çekiyor.

Amnesia: The Dark Descent

Frictional Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan Amnesia: The Dark Descent, hayatta kalma korku türünün en başarılı örneklerinden biridir. 2010 yılında satışa sunulan ve büyük beğeni toplayan yapım 85 Metacritic puanı ile dikkatleri üzerinde topluyor. 

RUINER

Cyberpunk temalı bir oyun olan RUINER'ın yayıncılığını Devolver Digital üstlendi. Reikon Games tarafından geliştirilen oyun 2017 yılında çıktı. İzometrik kamera açısına sahip olan ve 2091 yılında geçen aksiyon oyun 75 Metacritic puanıyla dikkat çekiyor.

En İyi Açık Dünya Oyunları - 2024
OYUN

En İyi Açık Dünya Oyunları - 2024

Açık dünya oyunları, oyuncuların bir harita üzerinde görev yapmanın yanı sıra istediği gibi gezebilmesine olanak tanır.

Bu yazıda Epic Games Yaz İndirimlerinde alınabilecek 10 TL altı oyunlar listesi hazırladık. Peki, sizce en başarılı oyun hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR