Eski Google Yöneticisi: 'iPhone Kameraları Android'den Daha İyi'

Google Social'ın eski Kıdemli Başkan Yardımcısı Vic Gundotra, Android işletim sistemli akıllı telefon kameralarının, iPhonea göre her zaman daha kötü olduğunu düşünüyor. Hatta ona göre, bu üreticilerin hatası değil, bu Android'in yapımcısı Google'ın hatas

Eski Google Yöneticisi: 'iPhone Kameraları Android'den Daha İyi'

Google Social'ın eski Kıdemli Başkan Yardımcısı Vic GundotraAndroid işletim sistemli akıllı telefon kameralarının, iPhone'a göre her zaman daha kötü olduğunu düşünüğünü belirtti. Hatta bunun üreticilerden değil, Google'dan kaynaklandığını söylemeyi de ihmal etmedi.

Google'ın eski Başkan Yardımcısı Vic Gundotra bu hafta sonu kişisel profilinde paylaştığı bir Facebook yazısında, bu konudaki düşüncülerini ifade etti. Gundotra yazısında, "Çoğu insan için DSLR'ın sonu zaten geldi." iddiasında bulundu. Ayrıca iddiasını desteklemek için iPhone'un portre modunda çekilen birkaç fotoğraf yayınladı ve fotoğraflara şöyle bir yorum yaptı: 'Bir restoranda, flaş yok ve iPhone muazzam fotoğraf çekiyor." Ayrıca Gundotra, Apple'ın iyi iş çıkardığını da belirtiyor.

Google eski başkan yardımcısı yaptığı başka bir açıklamada, 'iPhone 7 Plus genel olarak oldukça iyi performans gösteriyor. iPhone'un kamerası varken Android lider olamaz.' sözlerini sarf etti. Gundotra, bu sözleri söyleyerek adeta Google'a kendi çapında bir savaş açmış oldu.

Google Destekli Robot Gazeteciler Ayda 30 Bin Haber Yazabilecek

Google Play Hizmetleri, En Çok İndirilen Uygulama Oldu

YORUMLAR