Eylül 2021 En Çok Kazanan Mobil Oyunlar Açıklandı

Eylül 2021 en çok kazanan mobil oyunlar açıklandı. Peki, geçtiğimiz ayın en fazla kazanan mobil oyunları neler? İşte paylaşılan listeye ilişkin tüm detaylar!

Eylül 2021 en çok kazanan mobil oyunlar belli oldu. Sensor Tower tarafından paylaşılan rapora göre Genshin Impact, oldukça büyük bir başarının altına imza attı. Peki, geçtiğimiz ayın en fazla kazanan mobil oyunları neler? Paylaşılan listeye ilişkin tüm ayrıntılar haberimizde.

Eylül 2021 En Çok Kazanan Mobil Oyunlar Listesi

  1. Genshin Impact
  2. Honor of Kings
  3. PUBG Mobile
  4. Harry Potter: Magic Awakened
  5. Candy Crush Saga
  6. Roblox
  7. Coin Master
  8. Uma Musume Pretty Derby
  9. Garena Free Fire
  10. Fate/Grand Order

Steam Deck'te The Witcher 3 Oynandı! (Video)
OYUN

Steam Deck'te The Witcher 3 Oynandı! (Video)

Steam Deck üzerinden The Witcher 3 isimli popüler video oyunu oynandı. Oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan videolar, yoğun bir ilgi ile karşı karşıya kaldı.

Sensor Tower, 2021 yılının eylül ayında en çok hasılat elde eden mobil oyunların listesini paylaştı. Paylaşılan listenin ilk sırasında MiHoYo tarafından geliştirilen Genshin Impact isimli mobil oyun yer aldı. Genshin Impact, eylül ayında 341,7 milyon dolar kazanmayı başardı. Bu miktarın %21,7'sini Amerika Birleşik Devletleri'nden, %21'ini Japonya'dan elde etti.

Paylaşılan listenin ikinci sırasında Tencent tarafından geliştirilen Honor of Kings konumlandı. Mobil oyun, 209 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı. Başarılı yapım, elde ettiği kazancın yüzde 95'ini Çin'den, yüzde 2'sini ise Tayvan'dan elde etti.

Üçüncü sırada battle royale türünün başarılı bir örneği olan PUBG Mobile bulunuyor. Paylaşılan listenin dördüncü sırasında Harry Potter: Magic Awakened yer alırken beşinci sırada ise popüler eşleştirme oyunu Candy Crush Saga konumlandı.

Çevrim içi oyun platformu Roblox, eylül ayında en fazla kazanan mobil oyunlar listesinin altıncı sırasında yer aldı. Sensor Tower tarafından paylaşılan listenin yedinci sırasında ise Coin Master bulunuyor.

Paylaşılan listenin sekizinci sırasında Uma Musume Pretty Derby konumlandı. Dünya genelinde oldukça popüler olan battle royale türündeki Garena Free Fire ise listenin dokuzuncu sırasında yer aldı.

Eylül 2021 App Store’un En Fazla Kazanan Oyunları

  1. Genshin Impact
  2. Honor of Kings
  3. PUBG Mobile
  4. Harry Potter: Magic Awakened
  5. Roblox
  6. Three Kingdoms Tactics
  7. Uma Musume Pretty Derby
  8. Fantasy Westward Journey
  9. Fate/Grand Order
  10. Candy Crash Saga

Eylül 2021 Google Play'in En Fazla Kazanan Oyunları

  1. Genshin Impact
  2. Garena Free Fire
  3. Coin Master
  4. Odin: Valhalla
  5. Candy Crush Saga
  6. PUBG Mobile
  7. Pokemon Go
  8. Roblox
  9. Lineage M
  10. Fate/Grand Order

YORUMLAR