Facebook Durum Sekmesine Ön Kamera Ekleyecek

Facebook durum sekmesine ön kamera ekleyecek. Haberin ayrıntılarını okumak için tıklayın!

Facebook Durum Sekmesine Ön Kamera Ekleyecek

Facebook son günlerde kendini çok şiddetli tartışmaların arasında buluyor. Sosyal medya dünyasının bir numarası olan platform, Snapchat'i bitirmeye yönelik bir dizi hamle başlattı. Geçtiğimiz gün Instagram'a süpriz bir şekilde Hikayeler özelliğini getiren Facebook, şimdi de resmi uygulamalarında durum sekmesinde kullanılabilecek, selfie çekenlerin gözbebeği olacak ön kamerayı test ediyor. 

Akıllı cihazlarında çok fazla fotoğraf çekenler için uygulama marketlerinde onlarca alternatif bulunuyor. Çeşitli filtreleri kullanarak fotoğraflarına sanatsal bir biçim kazandıran kullanıcılar için bu uygulamalara erişmek artık külfet haline gelmeye başladı. Bunu gören Facebook resmi mobil uygulamalarında yeni bir hizmet vermeye hazırlanıyor. Durum sekmesine ön kamera ekleyerek selfie çekmeyi kolaylaştıracak sosyal ağ, Snapchat'in çeşitli özelliklerini de içerisinde barındıracak. Mesela durum sekmesinde ön kamerayı açarak, haber kaynağında kullanılabilecek Snapchat benzeri filtreleri görebileceğiz. 

Öyle görünüyor ki Facebook satın alamadığı bir girişimin özelliklerini kendisine entegre ederek yok etmeye devam ediyor. Durum sekmesine eklenecek bir ön kamera özelliği Snapchat'e bir darbe daha indirebilir. Bakalım ilerleyen günlerde Facebook'un başı derde girecek mi?

Facebook Tuzaklı Linkleri Sona Erdirmekte Kararlı

Facebook Snapchat'in Filtrelerini Haber Kaynağına Entegre Ediyor


YORUMLAR