Facebook, iPhone Sahiplerinin Fotoğraflarını Otomatik Olarak Güzelleştirecek

Facebook kullanan iPhone sahiplerine müjdeli haber! iPhone sahiplerinin Facebook fotoğrafları otomatik olarak düzenlenerek güzelleştirilecek ve bu sayede çok daha güzel görünecek.

Facebook, iPhone Sahiplerinin Fotoğraflarını Otomatik Olarak Güzelleştirecek

Instagram'ın sahibinin Facebook olduğunu düşünürsek, Facebook'un fotoğraflar ve düzenleme konusunda iyi olması gerektiğini düşünebiliriz. Fakat şu ana kadar Facebook'tan bu tür bir hamel gelmemişti ama artık iPhone sahiplerinin Facebook fotoğrafları otomatik olarak filtrelenerek güzelleştirilecek.

Facebook'a yüklemeden önce farklı uygulamalar yardımıyla fotoğraflarınıza filtreler ekleyip güzelleştirebilmek mümkün. Tabi söz konusu fotoğraf düzenleme olunca, binlerce mobil uygulama olması da normal. Farklı filtreleme ve efekt ekleme seçenekleri sunan uyulamalara yakın zamanda ihtiyacınız kalmayabilir. Çünkü Facebook uygulamalarına otomatik video güzelleştirme özelliği geliyor. İlk olarak iPhone yani iOS versiyona gelecek olan özelliğin kısa süre sonunda Android için de gelmesi bekleniyor.

Google+'ın yaklaşık 1.5 yıldır sunmuş olduğu özelliğin Facebook'a yeni gelmesi enteresan fakat aktif kullanıcı sayıları baz alındığında ve Facebook'un kullanıcı deneyimini geliştirmek adına düzenli olarak geliştirme yaptığını düşününce, tam vakti diyebiliriz.

1.5 milyara yaklaşan aktif kullanıcı sayısına sahip olan Facebook'un fotoğraf düzenleme özelliğini mobil uygulamaları üzerinden sunması, pek çok fotoğraf düzenleme uygulamasının indirilme ve kullanılma değerlerini düşürecektir. Facebook kullanıcıları fotoğraf düzenlemek için başka bir uygulamaya gerek duymayarak sevinebilecek olmalarına rağmen, uygulama geliştiricileri yada şirketleri için durum kötüye gidebilir.

Facebook'un ilk olarak iPhone olmak üzere sonrasında Android platformuna getireceği yeni fotoğraf düzenleme ve güzelleştirme özelliği hakkındaki görüşlerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Microsoft, Windows 8.1 için Yeni ISO Yayınladı

YORUMLAR