Facebook Lite Sonunda Türkçe!

Facebook Lite'ın en büyük avantajlarından biri internet bağlantısını daha az zorlaması. Bu sayede daha az dosya aktarımı ve arka plan işlemleri gerçekleştiren uygulama hem batarya tasarrufu sağlıyor, hem de telefonunuzun gereksiz yere yavaşlamasına mani o

Facebook Lite Sonunda Türkçe!

Facebook kullanırken bataryasından ve hücresel bağlantı limitinden ödün veren tüm kullanıcıları sevindirecek bir haber yine Facebook'un kendisinden geliyor. Birkaç aydır uygulama mağazalarında bulunan Facebook Lite, sonunda tamamen Türk kullanıcıları için kişiselleştirilmiş dil ayarlarına da sahip. Özellikle telefonu eski olanları sevindirecek olan bu haber, kullanıcılarının yaşamış olduğu takılmaları mümkün olabildiğince azaltıyor.

Facebook, katlanarak büyüyen kullanıcı grubuyla birlikte farklı hizmetlerden yararlanmak isteyenlere yönelik çözümler üretmeye çalışıyor. Bu konuda start veren en önemli uygulama muhtemelen kullanıcılar arasında bir ikiye bölünme yaratan Facebook Messenger uygulamasıydı. Facebook Lite uygulaması da normal Facebook duvarını takip etmeyi tercih edenler için minimalize edilmiş bir arayüz tasarımı sunuyor.

Facebook Lite'ın en büyük avantajlarından biri internet bağlantısını daha az zorlaması. Bu sayede daha az dosya aktarımı ve arka plan işlemleri gerçekleştiren uygulama hem batarya tasarrufu sağlıyor, hem de telefonunuzun gereksiz yere yavaşlamasına mani oluyor. İnternet paketinin kotası tehlikede olanlar için de Facebook Lite hayat bir hayat kurtarıcı olabilir. Uygulamayı indirmek içi aşapıda yer alan bağlantı butonlarını tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR