Facebook Mesajlaşma Durumu Özelliğini Aktifleştirdi

Facebook, geçtiğimiz gün içerisinde web servisi için yeni özelliklerden bir tanesi olan mesajlaşma durumu özelliğini dünya genelinde aktifleştirdi. Facebook web servisi üzerine yeni gelen özellik yardımıyla bundan böyle hangi arkadaşlarımızın mesajlaşma

Facebook Mesajlaşma Durumu Özelliğini Aktifleştirdi

Facebook, geçtiğimiz gün içerisinde web servisi için yeni özelliklerden bir tanesi olan mesajlaşma durumu özelliğini dünya genelinde aktifleştirdi. Facebook web servisi üzerine yeni gelen özellik yardımıyla bundan böyle hangi arkadaşlarımızın mesajlaşma için uygun olduklarını görebileceğimiz gibi web sitesi yardımıyla mı yoksa Facebook uygulaması yardımıyla mı Facebook'u kullandıklarını da görebileceğiz.

Mesajlaşma durumu özelliği sayesinde arkadaşlarımızın bilgisayarları başında mı yoksa mobil telefonları başında mı olduğunu görebileceğimiz gibi eğer arkadaşımız mobil cihazı üzerinde Facebook uygulamasını kullanıyorsa, ona attığımız mesajlara neden geç  ve kısa cevaplar verdiğini kolayca anlayabileceğiz.

Her ne kadar çok yenilikçi bir özellik olmasa da Facebook tarafından kullanıcılara sunulan bu yeni özellik, sosyal ağın kendi içerisinde yavaş yavaş kullanıcılara bir mesajlaşma uygulaması sunmaya çalıştığının da bir göstergesi aslında. Yeni gelen mesajlaşma durumları özelliğinin nasıl göründüğünü merak eden kullanıcılarımız aşağıda paylaşmış olduğum resme göz atabilirler.

Tüm bu bahsettiğimiz şeylerin dışında, kullanıcılara sunulan bu yeni özellik ile birlikte Facebook'u mobil cihazları üzerinden kullanmakta olan arkadaşlarımızın en son ne zaman aktif olduklarını görme şansına da sahip oluyoruz. Daha önce söylediğim gibi Facebook mesajlaşma durumu her ne kadar yenilikçi bir özellik olmasa da birçok Facebook kullanıcısı için yararlı olacağı kesin.

Facebook tarafından yayınlanan yeni özellik hakkındaki görüşlerinizi aşağıda yer alan yorum bölümlerimiz aracılığıyla paylaşabilir ve Facebook mobil uygulamalarını aşağıda bağlantılar yardımıyla hızlı ve güvenli bir şekilde mobil cihazlarınız üzerine indirebilirsiniz.

2013 Yılının En İyi Oyunu Ödülü için Adaylar Belli Oldu

YORUMLAR