Facebook Messenger 2016 Yılına Girmeden Önce Son Kez Güncellendi

Dev sosyal medya sitesinin başarılı sohbet uygulaması Facebook Messenger, 2016 yılına girmeden önce son kez güncellendi.

Facebook Messenger 2016 Yılına Girmeden Önce Son Kez Güncellendi

Başarılı sosyal medya sitelerinden Facebook'un geliştirdiği anlık mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger, 2015 yılına veda etmeden önce son kez güncellendi.Yüz tanıma teknolojileri arasında öne çıkan Photo Magic, yeni güncellemeyle birlikte artık Facebook Messenger'da da kullanılabilir halde. Photo Magic, telefonunuzda bulunan tüm resimleri tarayarak sizin için özel olan kişilerin fotoğraflarını paylaşmanızı öneriyor. Yani ailenizin yüzünü uygulamaya tanıttığınızda, Photo Magic özelliği ailenizle beraber çekinmiş olduğunuz tüm resimleri size liste halinde sunabilir. Photo Magic'in asıl amacı size paylaşmak isteyeceğiniz fotoğraflar önermesi ve hesabınızı aktif tutmanıza yardımcı olmak. Başarılı yüz tanıma özelliğini istediğiniz taktirde devre dışı bırakabiliyorsunuz. Photo Magic'i kullanıp kullanmama kararı da tamamıyla size kalmış.

Facebook'un yeni yıla girmeden önce yaptığı güncelleme Photo Magic ile sınırlı değil elbette. Sosyal medya sitesinde bulunan arkadaşlarınızla konuşurken artık daha düzenli bir hesabınız olacak. Sohbet esnasında onlara sabit emojiler gönderebilirsiniz. Yani herkes atlamadan sabit olarak gönderdiğiniz emojiyi mutlaka görecek. Bunun yanı sıra arkadaşlarınıza takma isimler takabilmeye de imkan tanıyan yeni güncelleme paketinde sohbet konuşmasında kişiselleştirme özelliği de yer alıyor. Bir arkadaş grubuyla veya sadece bir arkadaşınızla konuşurken bile balonları istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Uygulama içerisinde seveceğiniz balon renkleri bulunuyor.

Güncelleme paketinde son olarak yeni eklenen yılbaşı emojileri yer alıyor. Facebook Messenger'da hareketli ve sabit olarak hazırlanmış kardan adam, kar ve ilginç yılbaşı süsleriyle keyifli sohbetler sizi bekliyor.

2015'in son anlarında güncellenen Facebook Messenger uygulamalarını aşağıdan indirebilirsiniz:

Arkadaşlarınızla Çılgınca Mesajlaşabileceğiniz En Popüler Android ve iOS Uygulamaları

Facebook Sahte İsimle Açılan Hesapların Mutlaka Şikayet Edilmesini İstiyor!

YORUMLAR