Facebook Messenger'a Yeni Özellikler Eklendi

Facebook Messenger anında mesajlaşma ve görüşme uygulaması güncellendi.

Facebook Messenger'a Yeni Özellikler Eklendi

Facebook Messenger anında mesajlaşma ve görüşme uygulaması güncellendi. Yeni gelen özellik önemli kolaylıkları da beraberinde getirdi. 

Bazen istemediğiniz kişilerden gelen mesajları cevaplayıp, cevaplamamak arasında geçen o uzun zaman can sıkıcı olabiliyor. Bir mesaj geldiğinde hemen açıp baktığımız zaman kendimizi ele veriyor ve hiç konuşmak istemediğimiz insanların muhabbetine katlanmak zorunda kalabiliyoruz.

Facebook Messenger güncellediği yeni bir özellikle bu karmaşaya bir son veriyor. Fransa, Hindistan, İngiltere ve ABD’de başlayan uygulama arkadaşınız olmayan insanları hemen gerçek kontaklarınızdan ayırabilmeniz için yeni bir sistem kullanıyor. Mesajı gönderenin açık biyografisi, hangi şehirden mesaj attığı gibi detayları cevap yazmadan önce aşağıdaki gibi görmenizi sağlıyor.

Bu bilgiler sadece sizin kontak listenizde olmayan üçüncü şahıslar için beliriyor. Böylece cevap vermeden önce mesaj atan şahsı nereden tanıyabileceğinizi de düşünecek zamanınız oluyor. Bu özellik listenizde bulunan ama çok uzun zamandır konuşmadığınız kontaklar için de geçerli. Bu kez bilgileri ve kontağınızla ne kadardır konuşmadığınızı görebiliyorsunuz.

Bu özellik Facebook’un Hello uygulamasına çok benziyor. Yani arayan numarayı gösterme özelliği ile aynı fonksiyonlara sahip.

Facebook Messenger Mobil İle Görüntülü Konuşma Yapın

Facebook Messenger Artık Web Üzerinde

YORUMLAR