Facebook Mobil Uygulamaları Yeni Güncellemeyle 2 Kata Kadar Hızlandırıldı

Hayatımızın vazgeçilmez öğesi Facebook, yeni güncellemesiyle mobil kullanıcıları sevindirdi.

Facebook Mobil Uygulamaları Yeni Güncellemeyle 2 Kata Kadar Hızlandırıldı

Hayatımızın vazgeçilmez öğesi Facebook, yeni güncellemesiyle mobil kullanıcıları sevindirdi. Facebook geçtiğimiz günlerde Android ve Windows Phone 8 için getirdiği güncellemelerle zaman tünelini, fotoğraf görüntülemeyi ve uygulamayı başlatmayı daha hızlı hale getirdi. Bahsettiğimiz performans artışı sözde bir performans artışı değil, ciddi anlamda bir gelişme söz konusu.

Windows Phone 8 için Facebook uygulaması çok daha akıcı bir hale getirilmiş: uygulama penceresinde dikey ve yatay kaydırma çok daha rahatlıkla gerçekleşebiliyor. Uygulama tıpkı Windows Phone 8 işletim sistemi gibi hızlı ve akıcı bir şekilde çalışmakta.

Android için getirilen 2.0 güncellemesi de gayet başarılı. Önceki sürümlerde yaşanılan fotoğrafların geç yüklenmesi, takılan haber akışı, zaman tünelinin ve güncellenemelerin yavaş yüklenmesi gibi problemler büyük ölçüde giderilmiş. Artık daha kaliteli bir kullanıcı deneyimi söz konusu.

Faecbook'ta görevli mühendislerin bloglarında belirttiklerine göre Facebook mobil uygulamalarında yeni bir altyapıya geçilmesi sonucu ortaya çıkan bu performans artışı, altyapının elverişli olması nedeniyle daha da artmaya devam edebilecekmiş.

Windows Mobil için en güncel Facebook uygulaması:

Android için en güncel Facebook uygulaması:

YORUMLAR