Facebook Profil Fotoğraflarımıza Video Koyabileceğiz!

Facebook, bugün yapmış olduğu güncelleme ile birlikte artık kullanıcıların profil fotoğrafı yerine 7 saniyelik videolar kullanmasını mümkün kılacak.

Facebook Profil Fotoğraflarımıza Video Koyabileceğiz!

Dev sosyal medya ağı Facebook, kullanıcıların kendisine daha da bağımlı olması ve ortamın sürekli canlı kalabilmesi adına kullanıcı profilleri sayfası üzerinde 5 büyük değişiklik gerçekleştirdi. Yapılan değişikliklerin tamamını haberimizde bulabilirsiniz.

Günlük olarak 4 milyar defa görüntülenen Facebook profil sayfaları rakam bu denli yüksek olunca çok büyük önem taşıyor. Rakiplerinin her zaman bir adım önünde gitmeyi seven Facebook, diğer sosyal medya platformları olan Twitter ve Snapchat'in yaptığı görsel değişiklikler ve yeni özelliklerin getirilmesinden sonra, profil sayfaları üzerinde 5 büyük değişiklik yaptığını resmi olarak duyurdu. Buna göre Facebook profil sayfalarımızda göreceğimiz değişiklikler alttaki listedeki gibi:

  • Öne çıkmış fotoğrafları profil sayfanızın en üstüne sabitleme.
  • Geçici profil fotoğrafları kullanma.
  • Hakkında kısmı için çok daha kolay görsel kontrol ve yeni bir 100 karakterlik biografi alanı
  • Mobil cihazlar için tasarlanan yeni ve ortalanmış profil fotoğrafları
  • Profil fotoğrafı olarak 7 snaiyelik tekrarlanan videolar kullanabilme

Elbette yukarıda yer alan değişim ve yeniliklerin hepsi çok büyük fakat şüphesiz en çok ilgi çekeni 7 saniyelik videoları tekrarlayacak şekilde profil fotoğrafı olarak ayarlayabilecek olmamız. Alttaki örenkte olduğu gibi kendi profil fotoğrafınız için de videolar seçebilirsiniz.

Bugün itibari ile denenmeye başlayan özellikler çoktan bazı kullanıcıların profillerinde aktif oldu bile. Eğer siz de o şanslı kullanıcılardan bir tanesiyseniz bizlere aldığınız ekran görüntülerini gönderebilir ve yapılan değişiklikle ilgili görüşlerinizi iletebilirsiniz.

Facebook'a Gelen 6 Yeni Özellik ve Değişikliği Sizler için İnceledik

YORUMLAR