Facebook Tasarım Değişikliğine Devam Ediyor

Facebook, geçtiğimiz hafta tasarım değişikliği gerçekleştirdiği haberler bölümünden sonra, Sayfalar bölümünü de yenileyerek bir hafta içerisinde 2 farklı tasarım değişikliği gerçekleştirdi.

Facebook Tasarım Değişikliğine Devam Ediyor

Facebook, geçtiğimiz hafta içerisinde haberler sayfasının tasarımı değiştirerek yenilenmeye gitmişti. Fakat bununla sınırla kalmayan Facebook, dün yapılan açıklama ile birlikte ''Sayfalar''ın tasarımını da değiştireceğini duyurdu.

Pazartesi günü duyurulan yeni Sayfalar tasarımı ile birlikte, Facebook üzerinde oluşturacağınız sayfaların görünümü hem ziyaretçiler için hem de yöneticileri için değişecek.

Sayfaların yeni tasarımında da eski tasarımdaki gibi 2 kolon bulunuyor. Fakat yapılan değişiklikler ile birlikte sağdaki kolon zaman tüneli ve soldaki kolonda marka veya oluşum hakkında bilgilere yer verilecek. Önceki tasarımda her iki kolonda zaman tüneli olarak kullanılıyordu ve ziyaretçiler sayfadan aşağıya indikçe paylaşımları görüntüleyebiliyordu.

Yukarıda görmüş olduğunuz yeni tasarım ile birlikte arkadaşlarınızı sayfalara davet etme kısmı ekranın sağından sol tarafa alındı. Ayrıca yapacağınız paylaşımları artık sayfanın sağ tarafındaki kolondan gerçekleştireceksiniz.

Yeni ''Sayfalar'' tasarımının önümüzdeki hafta içerisinde aktif edilmesi bekleniyor. Sadece web versiyonu üzerinde gerçekleşicek tasarım değişikliğinin mobil Facebook versiyonları üzerinde herhangi bir etkisi olmayacak. Facebook mobil versiyonlarında ''Sayfalar'' için geçtiğimiz yıl Nisan ayında yeni bir tasarımı kullanmaya başlamıştı.

Temple Run 2 Güncellendi

YORUMLAR