Facebook Twitter'ı Yenmek İçin Etiket Sistemini Aktifleştirecek

Facebook hem Twitter'a karşı gelebilmek hem de daha iyi içerik kategorizasyonu için etiket yani hashtag sistemini devreye sokmayı düşünüyor.

Facebook Twitter'ı Yenmek İçin Etiket Sistemini Aktifleştirecek

Twitter sayesinde gözlerimizin oldukça alıştığı etiket ya da hashtag sistemi, artık neredeyse herkes tarafından tanınıyor ve Twitter dışındaki platformlarda bile kullanıcılar tarafından oldukça sevilerek tercih ediliyor. Anlaşılan o ki Facebook da etiketlere olan bu talebin farkında ve Twitter'ın kendi yarattığı bu sistemi kullanarak onu geçme planına sahip.

Facebook içerisindeki içeriklerin çok daha kolay bir şekilde aranabilmesi ve kategorize edilebilmesi için çalışmalar gerçekleştiren şirket, etiket sisteminin bunu sağlamak için en iyi yollardan birisi olduğunu düşünüyor ve Facebook'un kronik sorunlarından olan içeriğin fazla dağınık olması sorununa bir çare bulmaya yakın gibi görünüyor.

Hali hazırda Google+ ve Instagram da etiket sistemini destekliyor ve pek çok kullanıcı tarafından bu durum aktif olarak kullanılıyor. Facebook'ta benimsenip benimsenmeyeceğini ise uygulanmasının ardından görme imkanına sahip olacağız.

Duke Nukem II iOS sürümü açıklandı

YORUMLAR