Facebook ve Whatsapp Nisan Ayında Google Play Birincisi Oldu

Yayınlanan yeni istatistiklere göre Android cihazlarda Nisan ayının en çok indirilen ücretsiz uygulamaları Facebook ve Whatsapp oldu.

Facebook ve Whatsapp Nisan Ayında Google Play Birincisi Oldu

Yayınlanan yeni istatistiklere göre Android cihazlarda Nisan ayının en çok indirilen ücretsiz uygulamaları Facebook ve Whatsapp oldu. Google'ın uygulama marketi Google Play üzerinde yapılan ölçümde bu iki uygulama başı çekerken Skype üçüncü sırada yer alıyor. 4. sırada ise yine bir Facebook ürünü olan Facebook Messenger yer almakta, başarılı fotoğraf düzenleme yazılımı Instagram ise 5. sırada yer alıyor. Bir önceki ay 5. sırada olan Temple Run 2'nin yerini Nisan'da Instagram almış durumda.

Google Play'ın en çok indirilen ücretli uygulamalarında ilk sırayı SwiftKey Keyboard alırken bu uygulamayı Titanium Backup Pro Key takip ediyor. Minecraft - Pocket Edition 3. sırayı, Poweramp 4. sırayı ve Nova Launcher 5. sırayı elde ediyor. Ücretli uygulamalar sıralamasında yer alan programların bir önceki aya göre değişmediği gözleniyor, sadece Minecraft'ın ve Poweramp'ın sıralama içinde yer değiştirmesi söz konusu.

Facebook Android uygulamasını indirmek için:

Whatsapp Android uygulaması:

Skype Android uygulaması:

Facebook Messenger Android uygulaması:

Instagram Android uygulaması:

Temple Run 2 Android versiyonu:

YORUMLAR