Facebook Yorumlarınıza Çıkartmalar Ekleyin!

Facebook'a gelen yeni özellik sayesinde artık yapacağınız yorumlara daha önce mesajlaşmalarda kullandığınız kocaman ve sevimli çıkartmaları ekleyebilirsiniz.

Facebook Yorumlarınıza Çıkartmalar Ekleyin!

Popüler sosyal medya platformu Facebook'a bir yeni özellik daha eklendi. Henüz yeni aktif olan özellik sayesinde, mesajlaşmalarımızda kullanabildiğimiz sevimli ve kocaman çıkartmaları artık yaptığımız yorumlarda da kullanabiliyoruz. Örnek olarak yukarıdaki resimde kullandığım çıkartmaları görebilirsiniz.

Sticker olarak bildiğimiz çıkartmalar özellikle mesajlaşmalarda bir çok kullanıcının duygularını daha iyi ifade edebilmek amacıyla kullandığı, hatta ihtiyaç duyduğu şekiller olarak bilinir. Gülen, ağlayan, sırıtan, havalı, üzgün yüz gibi çıkartmalar dışında içerisinde olduğunuz durumu anlatabileceğiniz yüzlerce ikon bulunmaktadır. Facebook mesajlaşmalarında kullandığınız ikonlarda bunlar içerisinde yer alır ve artık sticker'ları yapacağınız yorumlarda da kullanabiliyorsunuz.

Sıkı bir Facebook kullanıcısıysanız zaten gelen bildirim ile yorumlara nasıl çıkartma ekleyeceğiniz farketmişsinizdir. Eğer fark etmediyseniz, yorumu yazacağını kısımın sağ altında bulunan ufak gülen surat ikonuna tıklayarak istediğiniz stickerı seçerek yorum olarak atabilirsiniz. Şunu söylemekte fayfa var. Beğenerek üzerine tıkladığını sticker otomatik olarak yorum olarak eklenmektedir. Yanlışlıkla eklediğiniz çıkartmaları hemen sağ üstteki ikona tıklayarak silebilir ve göndermek istediğinizi yeniden seçebilirsiniz. Daha önceden yorumlara kolayca fotoğraf seçerek gönderme özelliğini ekleyen Facebook, kullanıcıların birbirleri ile çok daha rahat etkileşim ve iletişime geçebilmesi için geliştirmelere devam ediyor.

Yeni özellik sayesinde Facebook kullanıcılarına yapacakları yorumları daha eğlenceli kılma olanağı sunuluyor. Ayrıca durumu kısaca bir çıkartma ile açıklayarak zaman da kazanmış olacaksınız.

Bu durumdan rahatsız olacak kullanıcılarda var elbette. Yapılan paylaşımlar altındaki fotoğrafları görüntü kirliliği olarak gören kullanıcılar, bu özellikten sonra artık kocaman kocaman ekranda beliren farklı yüz ifadeleri görecekler. Fakat kısa süre sonra alışacaklardır.

Şahsi olarak Facebook'un yorumlara sticker ekleme özelliğini ben beğendim. Zaten günlük yaşamımda yaptığım mesajlaşmalarda da bol bol ikon ve sticker kullanırım. Siz de yeni özellik hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Android için En İyi Facebook Uygulamaları

YORUMLAR