Facebook'ta 360 Derecelik Kapak Fotoğrafı Dönemi Başlıyor

Facebook şirketi, 360 derecelik fotoğraf ve videoları her zaman desteklemiş ve yoğun medya biçimlerine olanak sağlamıştır. Artık Facebook uygulaması içinde 360 ​​derecelik fotoğraflar yakalayabilir ve bunları kapak fotoğrafı yapabilirsiniz.

Facebook'ta 360 Derecelik Kapak Fotoğrafı Dönemi Başlıyor

Facebook, 360 derecelik fotoğraf ve videoları her zaman desteklemiş ve yoğun medya biçimlerine olanak sağlamıştır. Artık Facebook uygulaması içinde 360 ​​derecelik fotoğraflar yakalayabilir ve bunları kapak fotoğrafı yapabilirsiniz.

360 derece fotoğraf desteği, bugünden itibaren hem iOS hem de Android'de kullanıma sunuluyor ve arkadaşlarınızı yakınlaştırıp etiketleyebilme özelliğini de içeriyor. Facebook, 360 derecelik görüntüleri herhangi bir kaynaktan elde ederek kapak fotoğrafı olarak kullanmaya da izin veriyor. Ayrıca bu özellik, Facebook'un tanıtımından bu yana kapak fotoğrafı adına yaptığı ilk ve en büyük güncelleme sıfatına da sahip.

360 fotoğraflar, Facebook'daki normal resimler gibi yer alıyor. Yani onları zaman çizelgenize koyabilir, diğer standart görüntülerin yanında albümlerde paylaşabilir ve gruplara ekleyebilirsiniz. Facebook kamerasını kullanarak fotoğraf çekmek, telefonunuzu döndürdükten sonra fotoğrafı otomatik olarak 360 derece haline getiriyor. Ayrıca panorama fotoğraflar da gayet kolay olacak şekilde tasarlanmış durumda.

Facebook'ta 360 Derecelik Fotoğraf Nasıl Çekilir?

  • Facebook uygulamasını açın ve haber akışınızın tepesindeki '360 Fotoğraf' seçeneğini tıklayın.
  • Mavi düğmeye basın ve tam panorama çekene kadar yolu baştan sona takip edin.
  • Fotoğraf ve paylaşımda tercih ettiğiniz 'başlangıç ​​görünümünü' seçin ve 360 derece fotoğrafınızı yayınlayın.

YORUMLAR