Far Cry 5 Ücretsiz Oldu: Fırsatı Kaçırmayın!

Ubisoft tarafından alınan karar sonucunda Far Cry 5 ücretsiz oldu. İşte açık dünya oyununu Far Cry 5'i ücret ödemeden oynamak için uygulamanız gereken adımlar!

Orçun Çavuşoğlu -

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Far Cry 5 ücretsiz olarak oynanabilir hâle geldi. Peki, başarılı video oyununu herhangi bir ücret ödemeden indirmek için hangi adımları uygulamak gerekiyor? Konuya dair tüm detaylar haberimizde.

Far Cry 5 Ücretsiz Nasıl Oynanır?

Oyun sektörünün en önemli şirketlerinden biri olan Ubisoft, Far Cry 5 isimli video oyununu 27 Mart 2023 tarihine kadar ücretsiz hâle getirdi. Oyuna erişmek için ilk olarak Ubisoft'un kampanya için özel olarak oluşturduğu web sayfasını ziyaret edin. Açılan sayfadan oyunu oynamak istediğiniz platformun üzerine tıklayın.

Söz konusu işlemi gerçekleştirdikten sonra hesabınıza giriş yapın ve ekrandaki talimatları uygulayın. Bu adımları uygulamanız hâlinde oyun hesabınıza eklenecektir. Oyunu indirip yükledikten sonra belirtilen tarihe kadar ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Far Cry 5'in Standart Edition isimli versiyonunun fiyatı Ubisoft Store'da yüzde 85 oranında indirime girerek 699 TL'den 104,85 TL'ye düştü. Oyunu kampanya döneminde oynayıp beğenirseniz indirimli fiyattan satın alabilirsiniz.

Far Cry 5 Minimum Sistem Gereksinimleri

Oyun

Far Cry 5 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

Benzer İçerikler

YORUMLAR