Far Cry Primal Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Far Cry serisine gelecek olan Far Cry Primal için sistem gereksinimleri açıklandı. Minimum ve önerilen sistem gereksinimlerini kontrol edin.

Barış YANIK -

2015 yılının Ekim ayında Ubisoft tarafından açıklanan Far Cry Primal için sistem gereksinimleri netlik kazandı. Far Cry serisine son olarak eklenecek olan Far Cry Primal şimdiden oyuncuların heyecanlanmasına neden olmuş durumda.

Oynayanları taş devrine götürecek olan Far Cry Primal, bu özelliği sayesinde serinin önceki oyunlarına göre daha da enterasanlaşıyor. Oyun konsollarına Şubat ayı içerisinde çıkacak olan oyun, bilgisayar oyuncuları tarafından ise Mart ayının başında oynanmaya başlayacak. Oyunun PC için resmi çıkış tarihi 1 Mart. Şu an için Steam üzerinde önsatışa açık olan Far Cry Primal'ın fiyatı ise 150 TL. Bu fiyat Standart Edition için geçerli. Eğer Apex Edition almak isterseniz 180 TL ödemeniz gerekiyor.

Far Cry Primal için Açıklanan Minimum ve Önerilen Sistem Gereksinimleri

Far Cry Primal Minimum Sistem Gereksinimleri

Far Cry Primal Önerilen Sistem Gereksinimleri

Far Cry Primal oynamak için sabırsızlanıyorsanız alttaki indirme linkini kullanarak oyunu Steam üzerinden satın alma sayfasına gidebilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR