Fenomen Mobil Oyun Clash of Clans'tan Önemli Başarı

Bir dönemin popüler mobil oyunu 'Clash of Clans'ın Google Play Store’daki toplam indirilme sayısı 500 milyona ulaştı.

Clash of Clans Önemli Başarı

Clash of Clans isimli mobil oyun, bir dönemin en popüler oyunlarından birisiydi ve uygulama mağazasında sürekli olarak en üst sıralarda yer alıyordu.

Hatta o kadar popülerdi ki, Clash of Clans’ın simgesine benzer simgeleri olan ve adında 'Clash' ya da 'Clans' ibarelerine yer veren pek çok benzer oyun türemişti.

Clash of Clans artık eskisi kadar popüler değil ve günümüzde bu oyunu oynayan çok fazla insan kalmadı. Ancak bu fenomen oyun yine de büyük bir başarı elde etmeyi başardı. Oyunun Google Play Store’da toplam indirilme sayısı 500 milyona ulaştı.

İlk olarak 2013 yılının sonlarında yapımcı şirket Supercell tarafından piyasaya çıkarılan Clash of Clans, 500 milyon barajına 5 Kasım’da ulaştı. Karşılaştırma yapacak olursak, 2016 yılının başlarında piyasaya sürülen, Clash serisinin bir diğer oyunu Clash Royale’in halen 100 milyon barajında kaldığı görülüyor.

Clash of Clans’a 1 milyar indirmeye ulaşabilmesi için yardım etmek isterseniz ya da oyuna bir göz atmak isterseniz, Google Play Store’dan oyunu telefonunuza indirebilirsiniz.

Clash of Clans Benzeri Oyunlar - 2024
OYUN

Clash of Clans Benzeri Oyunlar - 2024

Clash of Clans benzeri oyunlar neler? Popüler strateji oyunundan sıkılan ve alternatif arayan kişiler için birbirinden başarılı yapımların yer aldığı bir liste hazırladık.

Clash Royale İçin 12 Bin Dolar Harcadı
OYUN

Clash Royale İçin 12 Bin Dolar Harcadı

Clash Royale listelerinin zirvesinde olan bir oyuncunun, en iyi olana kadar geçirdiği süre boyunca 12 bin dolar harcadığı ortaya çıktı.

Clash Of Clans, Supercell'e 871 Milyon Euro Kazandırdı
MOBİL

Clash Of Clans, Supercell'e 871 Milyon Euro Kazandırdı

Android ve iOS mobil cihazlar üzerinde oynanan oyunlardan bahsedildiğinde Candy Crush Saga ile birlikte akla gelen ilk oyunlardan bir tanesi olmayı başaran

YORUMLAR