FIFA 13'te Müslüman Futbolcuların Sevinci

EA Sports’un bu yıl rekorlara imza atan FIFA oyunu FIFA 13 rekorları bir kenara bırakıp bu sıralar adından attığı ilkler ile bahsettiriyor. Demosu ile bile geçtiğimiz FIFA oyunu olan FIFA 12’yi geride bırakan FIFA 13 bununla da yetinmeyerek ön sipariş rek

FIFA 13'te Müslüman Futbolcuların Sevinci

EA Sports’un bu yıl rekorlara imza atan FIFA oyunu FIFA 13 rekorları bir kenara bırakıp bu sıralar adından attığı ilkler ile bahsettiriyor. Demosu ile bile geçtiğimiz FIFA oyunu olan FIFA 12’yi geride bırakan FIFA 13 bununla da yetinmeyerek ön sipariş rekoru kırdı, toplamda 1 milyona yakın ön sipariş alan FIFA 13 EA Sports’un yüzünü fazlasıyla güldürdü.

İlklerden bahsetmişken oyun bu yıl Müslüman kesime önem veriyor gibi. Bunu Suudi Arabistan liginin lisanslarını alarak kanıtlayan FIFA 13 yapımcıları şimdide Müslüman futbolculara özel hazırladığı gol sevinçleri ile gündemde. Oyunda birçok Hristiyan futbolcunun istavroz çıkarttığını görmüştük. Şimdide yeşil sahalarda görmeye alışık olduğumuz Müslüman futbolcuların secdeye gitmesi gibi yaşadıkları gol sevinçlerini FIFA 13’te görebileceğiz.

FIFA 13 yaklaşık 1 hafta sonra PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasada olacak.

YORUMLAR