FIFA 14'ten İlk Detaylar Duyuruldu

FIFA serisinin önde gelen ismi David Rutter serinin geleceği hakkında konuştu. Her geçen yıl bir önceki oyununa göre daha iyi bir konuma gelen FIFA serisi bizlere ara sıra aynı oyunu farklı şekillerde sunuyor olsa da bizleri bu yıl yenilikler bekliyor gi

FIFA 14'ten İlk Detaylar Duyuruldu

FIFA serisinin önde gelen ismi David Rutter serinin geleceği hakkında konuştu. Her geçen yıl bir önceki oyununa göre daha iyi bir konuma gelen FIFA serisi bizlere ara sıra aynı oyunu farklı şekillerde sunuyor olsa da bizleri bu yıl yenilikler bekliyor gibi.

Rutter’ın sözlerine dayanarak söyleyebileceğimiz en net yenilik online oyunculuk üzerine olacak. FIFA’nın bu alanda daha iyi şeyler yapacağını söyleyen Rutter, FIFA 14’te muazzam bir online özellikler ile donatılmış bir oyun bizleri bekliyor dedi. Online üzerine yoğunlaşacak olan FIFA 14’te single player modu da unutulmamış tabii, bu alanında oyunda sürekli yer alacağı belirtildi.

FIFA 14 sürekli çevrimiçi bir yapım olacak ve bununla birlikte güncel bir oyun olacak. Kısacası bizleri daha sosyal bir FIFA oyunu bekliyor demiş olsak yanlış söylemiş olmayız. Bizler için yani Türk oyuncusunun merak ettiği konu ise; Acaba FIFA 14 ile birlikte Türkiye Ligi oyuna yeniden dahil edilecek mi?

Xbox 720 PlayStation 4'ün Bileğini Bükecek

YORUMLAR