FIFA 14'ün İlk Ekran Görüntüleri ve Çıkış Yapacağı Platformlar

EA Canada tarafından geliştirilen ve alanındaki en iyi yapım olarak kabul gören FIFA serisinin en son çıkacak olan oyunu FIFA 14 için ilk ekran görüntüleri görücüye çıktı. İlk etapta görünüş olarak bizlere FIFA 13’ten fazlasını vermeyeceğini gördüğümüz o

FIFA 14'ün İlk Ekran Görüntüleri ve Çıkış Yapacağı Platformlar

EA Canada tarafından geliştirilen ve alanındaki en iyi yapım olarak kabul gören FIFA serisinin en son çıkacak olan oyunu FIFA 14 için ilk ekran görüntüleri görücüye çıktı. İlk etapta görünüş olarak bizlere FIFA 13’ten fazlasını vermeyeceğini gördüğümüz oyunda asıl değişim teknik detaylarda gizli.

FIFA 12’den beri aynı görsellik ile kullanıcılarının huzuruna çıkan FIFA serisinin yeni bir atılım yapması gerektiğini düşünmekteyiz. Zira bu yıl en büyük rakibi Pro Evolution Soccer 2014 ile kıyasıya bir mücadele içinde olacak. Fox Engine ile gelmesi beklenen PES 2014 rakibine zor anlar yaşatacak.

FIFA 14 PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasada olacak ancak EA Sports cephesinden yapılan açıklamaya göre FIFA 14 bu platformlar ile sınırlı kalmayacak.

Türkiye'de İlk Ultra HD Yayın Gerçekleştirildi

YORUMLAR