FIFA 14'ün Mobil Sürümünden Detaylar

EA Sports’un her yıl geleneksel olarak yayınladığı futbol oyunu serisi FIFA’nın önümüzdeki oyunu FIFA 14’ün mobil sürümü nasıl olacak merak ediliyor. Hem yeni nesil konsollara yani Playstation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak olan FIFA 14 aynı zamanda es

FIFA 14'ün Mobil Sürümünden Detaylar

EA Sports’un her yıl geleneksel olarak yayınladığı futbol oyunu serisi FIFA’nın önümüzdeki oyunu FIFA 14’ün mobil sürümü nasıl olacak merak ediliyor. Hem yeni nesil konsollara yani Playstation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak olan FIFA 14 aynı zamanda eski nesil konsollar olan Playstation 3 ve Xbox 360 için de çıkış yapacak.

Oyunun merak edilen bir diğer sürümü ise hiç şüphesiz mobil versiyonu oldu. Oyunun mobil sürümü ile ilgili yapılan açıklamalara göre oyunun en çok oynanış kısmında büyük yenilikler olacak. Oldukça gelişmiş bir oynanışın bizleri beklediği mobil FIFA 14’te artık ekranda herhangi bir kontrol şekilleri yer almayacak.

Kontrol şekilleri olmadığı için parmaklarımızla dilediğimiz gibi oyunu yönetebileceğiz. Bir diğer önemli yenilik ise oyunun gelişmiş veritabanı olacak. Yapılan açıklamada oyunun içeriği dolu dolu olup tam 30 lisanlı futbol ligi ve lisanslı 300’ü aşkın futbol takımı oyunda yer alacak. Mobil FIFA 14’ün iOS ve Android için çıkış yapması bekleniyor.

Nintendo, Wii'ye Olan Desteğini Çekmeye Başlıyor

YORUMLAR