FIFA 15'in Demo Sürümü 5,5 Milyon Oyuncuya Ulaştı

FIFA 15'in demo sürümü 5,5 milyon oyuncuyla buluştu.

FIFA 15'in Demo Sürümü 5,5 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Video oyunu geliştiricisi EA Sports, tüm platformlara çıkışından bu yana FIFA 15'in demo versiyonunun dünya çapında 5.5 milyon oyuncu tarafından oynandığını ve bu rakamın şirket bazında spor oyunları açısından rekora imza attığını duyurdu.

Ünlü futbol oyunu şu anda Xbox One, PlayStation 4, PC ve eski nesil konsollarda bulunuyor. PC versiyonu için hazırladığımız FIFA 15 Demo Nasıl İndirilir ve Kurulur? başlığımızı ziyaret ederek siz de bilgisayarınızda FIFA 15 heyecanına ortak olabilirsiniz.

EA Sports'un başkan yardımcısı ve genel menajeri David Rutter oyun hakkında, "FIFA 15'te şimdiye kadarki FIFA serisindeki en yoğun ve tepkisel deneyimi inşa ettiğimizi düşünüyoruz," şeklinde açıklamada bulundu.

Demo versiyonu oyunculara dünya çapından sekiz takımdan her birini deneyerek temel oyun mekaniklerini denemelerini sağlıyor. Xbox One'dan EA Access servisinde üyeliği olanlar ayrıca oyunun tam sürümünü 6 saatlik bir oynanış süresiyle de test etme imkanı buluyor.

Oyun eskilere göre daha iyi fizik mekanikleri, daha gerçekçi bir sunum, geliştirilmiş kaleci ve hem hücum hem defans alanında daha akıllı oyuncular içeriyor.
FIFA 15, 25 Eylül'de Avrupa'da resmi olarak çıkışını yapacak.

YORUMLAR