FIFA 17'nin Kapağında Messi Yer Almayacak

FIFA 17'nin kapağında Messi yer almayacak.

FIFA 17'nin Kapağında Messi Yer Almayacak

Dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösterilen Lionel Messi, FIFA 17 kapak görselinde karşımıza çıkmayabilir. Ünlü Fransız gazetesine göre Arjantinli yıldız FIFA’nın kapak yüzü olmakla artık ilgilenmiyor. Peki FIFA 17’nin kapağında hangi yıldız ismi göreceğiz?

EA Sports’un tüm platformlarda milyonlara ulaştığı futbol oyunu FIFA’nın kapak görselinde Messi’yi görmeye alıştık. Her sene farklı bir pozla karşımıza çıkan efsane isim önümüzdeki sene bizleri karşılayamayabiliyor. Messi’nin artık FIFA serisinin kapak görseli olmakla ilgilenmediğini ortaya atan isim ise futbol dünyasında sağlam bağlantıları olan Fransız gazete Le’Equipe. Gazetenin açıklamasına göre Messi ile EA Sports arasındaki anlaşmanın süresi sona ermek üzere ve uzatılması söz konusu değil.

Bu noktada 2013’den beri kapak görselinde görmeye alıştığımız Messi’nin yerini kime bırakacağı sorusu geliyor. Barcelona takımında Messi’den sonra en çok konuşulan isim olan Neymar’ı seçenekler dışında tutabiliriz. Zira Konami’nin Bayern Munich takımı ve Neymar ile anlaşmas bulunuyor. İspanyol kaynakların söylediğine göre Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo FIFA 17 kapağında görebiliriz. Tabii ki Avrupa’da en çok takip edilen Premier Lig takımlarındaki yıldızlardan biri de karşımıza çıkabilir.

EA Sports, FIFA 17’nin resmi duyurusunu E3 2016 öncesinde yapabilir. FIFA 17 kapak görseli olarak seçilmesini istediğiniz yıldız ismi yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR